Добре дошли в нашия магазин!
Категории

0

Категории с падащо меню

Начало Соларни системи

Соларни системи

 

 

Благодарение на партньорските ни взаимоотношения с фирма, специализирана в областта на изграждането на соларни /фотоволтаични/ системи, TeMax има възможността да Ви предложи новата си услуга. Посредством попълване на формуляра , сме готови да Ви изготвим оферта за изграждане на соларна система.  Цената включва изваждане на всички видове документи, инсталиране и пускане в експлоатация, а междувременно ще ви кажем каква е вашата потенциална печалба, срок за възвръщаемост и общ капацитет на цялата система.

 

solarni sistemi

 

Същност на фотоволтаичните системи

На практика соларните системи представляват набор от елементи, които превръщат слънчевата енергия в електричество (прав ток - DC). Това електричество постъпва през фотоволтаичните колектори (соларни панели) преминава през контролер за регулиране на заряда и се съхранява в батерии. Това е най-простата система за генериране на слънчева енергия. Тя сведена единствено до произвеждането на прав ток или такъв, който използваме при автомобилите. Това налага използването на по-комплексни соларни системи, които добавят във функционалността им превръщането на това електричество в променлив ток (AC). Това се получава с използването на инвертори и други компоненти, които позволяват конвертирането на захранването в такова, която използваме е в домакинството.Тази конверсия позволява използването на електрически уреди като хладилници, фурни, кафемашини и други домакински уреди.


Това на практика превръща покрива на сградата в един огромен соларен панел, който захранва безпроблемно едно домакинство и дори техният електромобил. Такова бъдеще предполага по-малко замърсяване на въздуха и един по-чист свят. Това не само редуцира замърсяването от производството на електроенергия, но и замърсяването от автомобили. По-големите имоти с по-голяма покривна площ ще имат възможността също да продават произведеното излишно електричество. Принципът предполага свързване с електропреносната мрежа и изкупуването на излишното електричество от местните ЕРП-та (Електроразпределителни Дружества). Тази електроенергия се класифицира като “зелена”. Това изключително ефективно решение предлага освен икономия и печалба от генерираното електричество.

Основни преимущества от използването на соларни системи

Image
Опазвате околната среда
Image
Спестявате от сметки за електричесто
Image
Печелите от ЕРП

ЗАЯВИ БЕЗПЛАТНА ОФЕРТА

Изпратете ни данните си, а ние ще Ви върнем ценова оферта спрямо Вашите параметри. Само с попълването на един формуляр, ще получите ценова оферта, период за възвръщаемост на инвестицията и конкретни данни за помесечно потребление и печалба.

Какво ще спечелите от монтаж на фотоволтаични системи

Както споменахме по-горе, ползите от монтаж на соларни системи идват не само с това, че те осигуряват независимост .Те помагат в намаляване на разходите за електроенергия и Ви позволяват да печелите от местните ЕРП-та (Електроразпределителни дружества). Инвестицията се отличава с бърза възвръщаемост и високи доходи след изплащането на инвестицията.


За да бъдем по-конкретни Ви представяме примерна оферта за цялостно изграждане на система включваща в себе си и пълна изграждането на взаимовръзка между Вашата локална соларна система и местното ЕРП (Електроразпределително дружество).

 

 

 

 

 

Image

Стъпки в изграждането на една фотоволтаична покривна инсталация

Изваждане на всички видове документи

 

 • Виза за проектиране
 • Становище от ЕРП – подкрепено с Конструктивно Становище за покрива
 • Разрешително за строеж  - подкрепено с електро проект (Услуга, предоставена от нашите партньори)
 • Договор за изкупуване на ел. енергията с ЕРП (Електроразпределително дружество)
 • Комисия по присъединяване
 • Подписване на окончателен договор за изкупуване на ел. енергията

 

Изграждане

 

 • Оразмеряване на покрива
 • Фиксиране на съответния вид конструкция
 • Дърпане на соларен кабел преди поставяне на соларните панели
 • Поставяне на соларните панели
 • Свързване на соларните панели с вече опънатия соларен кабел
 • Замерване на соларните кабели
 • Свързване на соларния кабел към стринговия инвертор
 • Свързване на стрингов инвертор с ел. таблото предварително поставено от ЕРП

 

Пускане в експлоатация

 

Комисия по присъединяване, посочена от ЕРП (Електроразпределително дружество) проверява съответствието на поставените компоненти спрямо предварително изготвения електро проект. След преминаване на комисията централата е готова за присъединяване. Само и единствено клиента трябва да подпише окончателния договор с ЕРП-то.

 

Офертата включва 5 години гаранция за изпълнението

Имаш допълнителни въпроси?

Ако имаш въпроси и не си сигурен за определен аспект от проекта, не се колебай и се свържи с нас!

 

 

ФОРМУЛЯР

Полетата с * са задължителни.

1. Размери на покрива

5. Технически данни на покритието

6. Данни за покривната конструкция ( Дърво , Метал и т.н.)

7. Данни за комини , капандури и т.н.

8. Данни за парапет

9. Данни за високи дървета в близост до покрива

Данни за контакт