Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Други дребни електроуреди

Филтри

1-8 от 8 продукти

  1. ДЖЕЗВЕ ЕЛ. MASTER 600W 0,5L
    ДЖЕЗВЕ ЕЛ. MASTER 600W 0,5L
    19,99 лв.
Филтри

1-8 от 8 продукти

Съвременният дом, оборудван с функционална техника и електроуреди, предлага изключителни ползи за нашето ежедневие. В днешно време нивата на комфорт у дома са по-високи от всякога, а разнообразните уреди правят домакинската работа по-лесна и бърза и ни спестяват време за любими дейности.

При обзавеждането на дома на първо място по важност се нареждат големите електроуреди, но малките също не бива да бъдат пренебрегвани. Те могат да направят огромна разлика в начина, по който се чувствате у дома и да ви донесат множество ползи.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме пълна гама домакински и други дребни електроуреди, които ще променят представите ви за това какво можете да очаквате.

Какви домакински и други дребни електроуреди предлагаме

В Темакс ще откриете пълна гама от домакински електроуреди за обзавеждането на вашия дом. Предлагаме бяла техника и отопление, която покрива всички нужди на едно домакинство.

Освен стандартното оборудване, необходимо за всеки дом, ние сме изпълнили асортимента си и с допълнителни други дребни електроуреди. Стремим се не само да изпълним изискванията на своите потребители, но и да надскачаме очакванията им, затова подбираме максимално обширна гама от продукти.

Сред допълнителните ни предложения за дребни електроуреди ще срещнете:

  • Бързовар;
  • Уред за вакуумиране;
  • Електрическо одеало;
  • Електрически колан за затопляне;
  • Пилинг за дрехи;
  • Четка за почистване на лице;
  • Чушкопек.

Нашите предложения ще ви накарат да се замислите и да откриете много повече ползи за вашето домакинство, отколкото сте очаквали, че можете да получите.

Възможно е да не сте се замисляли например да се сдобиете с електрическо одеало. След като видите неговите предимства обаче е силно вероятно да промените мнението си.

При нас няма да откриете само обикновеното и очакваното. Ние се стремим да надминаваме границите и да осигуряваме на потребителите си най-високите възможни нива на комфорт.

Всичко което ти трябва е в TeMax.bg

Главната ни мисия е да осигурим на потребителите си едно място, откъдето лесно и удобно могат да се снабдят с всичко необходимо за дома. Ето защо се стремим непрекъснато да обогатяваме колекциите си и да не пропуснем и най-малката подробност.

Именно малките подробности са онези, които често имат най-голямо значение. Ето защо ние обръщаме огромно внимание на детайла, когато подбираме своите продукти.

Много производители твърдят, че могат да ви предоставят всичко, от което се нуждаете, но рядко можете да намерите идеалният баланс между ненадминато качество и добра цена.

При нас в TeMax.bg това е основна максима. Осигуряваме на потребителите си висококачествени продукти на изгодна цена, защото вярваме, че всеки заслужава най-доброто.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от