Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Градински комплекти

Филтри

1-32 от 32 продукти

  1. БИРЕН СЕТ МАСА 180/50/75 ПЕЙКИ 2БР ОБЛЕГ
  2. БИРЕН СЕТ МАСА 180/50/76 ПЕЙКИ 2БР. ЕЛА
  3. БИРЕН СЕТ МАСА 180/60/76 ПЕЙКИ 2БР. ЕЛА
  4. БИРЕН СЕТ МАСА+2 ПЕЙКИ С ОБЛЕГ 110/50/76
  5. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-1
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-1
    680,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-2 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-3
  6. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-2
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-2
    720,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-2 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-3
  7. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-3
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-3
    760,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-3 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ЕРОС DGGK-05-2
  8. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-1
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-1
    925,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-2 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-3
  9. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-2
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-2
    965,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-2 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-3
  10. ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-3
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-3
    1 005,00 лв.
    Варианти:
    ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-3 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-1 ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТ ПОСЕЙДОН DGGK-04-2
  11. К-КТ PVC TORONTO МАСА+6 СТОЛА АНТРАЦ
  12. К-КТ PVC TORONTO МАСА+6 СТОЛА КАФЯВ
Филтри

1-32 от 32 продукти

Едва ли ще намерите частна градина или двор без поне някаква форма на градинска мебел в нея, без значение дали са направени от пластмаса или ковано желязо.

Това е така понеже българите обичат да седят в природата и да се наслаждават на почивка, спокойствие и разтуха – така оставяме проблемите назад, дори да е поне за минутка-две.

С какви градински комплекти разполагаме

Както сами можете да се уверите, в онлайн магазина на TeMax.bg има доста избори на градински комплекти с различни размери, от различни материали и различни приложения.

Колкото и да са различни, това, което обобщава нашите градински сетове е че са направени за външни приложения и че поддръжката им не е чак толкова изискваща, колкото е при мебелите за интериора на дома.

Това е така, тъй като тези мебели са направени от материали, които са издръжливи не само на дъжд, сняг и ветрове, но и на слънцето и неговите деградиращи UV лъчи.

Реално разполагаме както с малки, тройни градински комплекти, така и с по-големи такива, които са цели дивани, заедно с възглавниците и всички други познати удобства.

Друг общ елемент, който всички подобни комплекти имат, е че реално всички идват със столове и маса, освен една малка бройка, която е специално създадена, за да достави повече пространство за сядане.

Подобни комплекти спокойно могат да бъдат комбинирани с друг вид маса, която да пасне на конкретния дизайн.

Какво трябва да има във вашия градински комплект

За един подобен комплект е задължително да има достатъчно място за сядане за повече от 2-ма души както и да има маса, която да побира достатъчно от нуждите на седящите.

Размерите на масата могат да варират, но формата трябва да бъде приветстваща, за препоръчване да бъде кръгла или поне когато е квадратна да е достатъчно голяма, за ползване от всички седящи.

Важно е и комплектът, който изберете, да си отива с околността на вашата градина, като е желателно да има някакви естетични препратки към неща, които са вече налични във вашата градина. Това може да се орнаменти от оградата, фасадата на къщата или дори други мебели, които вече притежавате.

Какво прави TeMax.bg толкова доверена дестинация за пазаруване

Целта на екипа на TeMax.bg, още от самото му създаване, е да осигури удобство на всички наши посетители.

Смятаме, че с тази категория за градински мебели и комплекти доказваме, че тук ще намерите не само правилния естетичен и практичен избор, но и че ще го намерите на доста добра, разумна и справедлива цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

От какъв материал са направени градинските мебели, които предлагаме?

В онлайн магазина на Temax.bg ще намерите мебели за градина изработени от дърво, ратан, пластмаса и PVC. Всеки един от тези материали се характеризира с различни предимства.
Мебелите от PVC са широко разпространени поради удобното си използване. Те са изработени от лек алуминий, което позволява безпроблемното им местене. Най-голямото предимство на мебелите за градина от PVC е, че не ръждясват, което предполага възможността за по-дълго използване.
Дървените градински мебели са предпочитани заради естествения си външен вид, който пасва много добре на екстериора. Дървените мебели изискват редовна поддръжка и почистване, за да могат да се използват по-дълго време.
Друг популярен материал за градински комплекти е изкуствения ратан. Той е изработен от здрава пластмаса, която е устойчива на механични повреди и влиянието на климата. Дизайна на мебелите от ратан е много интересен и подходящ за добавяне в екстериора на вашия двор или веранда.

 

Как да изберем подходящ градински комплект?

Преди да изберете градински мебели трябва да обмислите няколко неща. Започнете като измерите колко е голямо мястото, където ще позиционирате комплекта. Според това трябва да изберете размера на масата. Броя на столовете зависи от броя на членовете на вашето домакинство. Ако често ще приемате гости ви съветваме да си закупите няколко допълнителни стола.
Нашите експерти препоръчват да обмислите кой материал ще е най-подходящ. Препоръчваме ви да заложите на мебели направени от неръждаеми материали. Не на последно място изберете мебелите, които най-добре подхождат на фасадата или на други елементи от вашия двор или веранда.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от