Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за капково напояване

Филтри

1-32 от 46 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 46 продукти

Страница

Напояването и снабдяването на растенията в една градина с вода е една от може би най-трудните и същевременно важни задачи дори за модерния градинар.

Много често ограниченията на, които сме изложени са свързани с липсата на време – затова търсим да автоматизираме много процеси, за да си спестим ангажимента.

Един прекрасен пример за семпло, но и елегантно със своята си ефективност, решение за поливане на пасиви и градина, е именно капковото напояване.

За изграждането му могат да са нужни всякакви материали, затова TeMax.bg направи специална страница отдадена само на различните аксесоари за капково напояване.

Накрайници, клапани, адаптери и предходници – всички за капковото поливане

За да се създаде едно ефективно и дълготрайно капково поливане е нужна цяла мрежа от аксесоари, които да асистират при създаването на конкретно специфична за градината инсталация.

Тази инсталация трябва да преодолее не само дълги разстояния, но и напрежението, което течаща по нея вода упражнява по конституентите ѝ.

Затова е от особено голямо значение всеки елемент съдържащ се в нея да бъде от възможно най-високото качество. Отличните продукти изложени тук могат да се обобщят по следния начин:

  • Накрайници за различни цолажи;
  • Ъглови предходници;
  • Т-образи предходници;
  • Кранчета за контрол на потока;
  • Фини капкообразователи;
  • Разклоните с кранове.

Разбира се селекцията ни не се ограничава само до гореизброените, но може да ви зададе генерална представа за това какво можете да очаквате от тази категория.

Точната селекция от аксесоари за капково напояване

Най-голямото предизвикателство при изграждането на капково поливане, е това да разполагате с всичко, от което можете да имате нужда. Има голяма вероятност осъзнаете, че се нуждаете от точно специфичен накрайник при създаване на инсталацията.

Благодарение на бързата ни система и изключително бързите ни доставки за България, вие можете да се сдобиете със строго специализирани продукти, които трудно ще намерите другаде, особено на толкова добра цена.

Изберете между над 40 различни вида накрайници, предходници и разклонители за поток на капково във всички разновидности на размери и създайте своята мечтана система за бавно, но постепенно поливане.

Няма значение колко е голяма, какво точно напоява или колко време се ползва, важното е от какво е направена и как се поддържа.
Нов възглед за цената на нещата с TeMax.bg

Стойността на един предмет се определя от това, колко полза имат хората от него. Когато става дума за аксесоари за капково напояване, цените на единична бройка могат да бъдат доста солени, особено ако пазарувате от неправилното място.

Затова екипът на TeMax.bg се радва да ви предостави отлични условия за пазаруване – и то още сега.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво включват аксесоарите за капково напояване?

Капковото напояване е лесен за приложение и много ефективен метод за поливане на големи площи. За неговото изграждане се необходими не само маркучи, но и няколко вида аксесоари.
Най-често използваните принадлежности, които участват в изграждането на този вид напояване са:
- Капкообразуватели;
- Колче за капков маркуч;
- Коляно за капков маркуч;
- Съединители за маркуч;
- Двойни скоби;
- Тапа за капков маркуч;
- Осребрен тройник.
Експертите на Temax.bg посочват, че тези приспособления се използват за създаването на дълготрайна капкова инсталация, която да може да пренесе водата на дълги разстояния без да се загуби дебита и налягането.

 

Какво са фитингите?

Фитингите са приспособления, които свързват капковата лента към тръбопроводите. Тези аксесоари са подходящи за използване за маркучи с диаметър 16мм или 20мм. Те се предлагат в комплект маркуча.
При избора на фитинги и приспособления ви съветваме да следвате няколко ключови изисквания. Тези принадлежности трябва да имат висококачествена изработка. Най-голямо значение за този фактор е материалът, от който да направени аксесоарите.
Важно е да се запознаете също и с експлоатационните характеристики. В това число се включват степента на уплътнение и водонепропускливата. Начинът на монтаж е от основно значение за изпълнението на задачата, за която е предвиден фитинга. Повечето аксесоари се добавят много лесно към капковите поливни системи.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от