Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Павета

Филтри

1-1 от 1 продукти

Филтри

1-1 от 1 продукти

Кои са най-важните изисквания при избора на павета?

Този тип настилка трябва да отговаря на редица изисквания, защото в противен случай потребителят може лесно да остане разочарован, особено ако е похарчил повече пари и има по-високи изисквания.

Трябва да са здрави

Едно от най-важните изисквания е, че те трябва да бъде здрава и устойчива на изключително голямо натоварване. Причината за това е високият интензитет, с който се използват. Натоварването на настилката не може да се сравни с това, на който се подлагат стените например;

Трябва да са лесни за почистване

Ние от "TeMax.bg" държим не само на здравината, но и на това градинската настилка да бъде изключително лесна за поддържане. Тя трябва да бъде съобразена с това, че настилките са изложени на по-голямо замърсяване, тъй като все пак става въпрос за градината. Съответно настилката трябва да може лесно да се хигиенизира и да може да запази добрия си външен вид за повече време;

Трябва да изглежда добре

Тя може да се изработи от различни материали, в това число дърво,бетон,PVC и много други. Важното в случая е да e направенa така, че да допринася за добрия изглед,удобство и естетичен външен вид на градината.

Риск ли са преоценените продукти?

Понякога, ако разполагате с повече късмет, можете да попаднете на преоценени продукти. В много случаи такива можете да намерите и при нас. Интересното е, че в повечето случаи те имат абсолютно незначителни и незабележими недостатъци, които по никакъв начин няма да нарушат тяхното ползване.

Такива дребни дефекти понякога могат са се случили при транспортирането или пък например в процеса на разтоварване, а може да е и някаква малка грешка, резултат от неточност в процеса на производство.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от