Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Структури и комплекти за вграждане

Филтри

1-18 от 18 продукти

  1. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ AQUA BLADE
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ AQUA BLADE
    824,99 лв.
  2. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ AQUA BLADE 2
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ AQUA BLADE 2
    788,99 лв.
  3. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ BLEND CUBE
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ BLEND CUBE
    1 029,99 лв.
  4. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT
    562,99 лв.
  5. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT AIR
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT AIR
    849,99 лв.
  6. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT AIR, RIMLESS
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ CONNECT AIR, RIMLESS
    849,99 лв.
  7. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ EUROVIT
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ EUROVIT
    472,99 лв.
  8. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ IDEAL STANDARD I.LIFE B
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ IDEAL STANDARD I.LIFE B
    722,99 лв.
  9. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ IDEAL STANDARD I.LIFE S
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ IDEAL STANDARD I.LIFE S
    677,99 лв.
  10. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SEVA FRESH
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SEVA FRESH
    404,99 лв.
  11. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE
    рейтинг:
    100%
    839,99 лв.
  12. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE
    834,99 лв.
  13. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE, BLACK -24%
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI AQUA BLADE, BLACK
    Специална цена 849,99 лв. Редовна цена 1 129,99 лв.
  14. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI С БИДЕ, RIMLESS
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI С БИДЕ, RIMLESS
    776,99 лв.
  15. КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI, RIMLESS
    КОМПЛЕКТ СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ TESI, RIMLESS
    694,99 лв.
  16. СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ С ПНЕВМАТИЧЕН АКТИВАТОР
    СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ С ПНЕВМАТИЧЕН АКТИВАТОР
    293,99 лв.
Филтри

1-18 от 18 продукти

Структурите за вграждане или тоалетните с вградено казанче за вода, са иновативен и сравнително нов метод за обзавеждане на една баня.

Те се използват като основен способ за спестяване на пространство в малки бани, или като стилистично изражение на артистичната визия на едно елегантно помещение.

Структури за вграждане – какво търсите всъщност

В търсенето на по-добри и компактни решения за баня, човешката инженерна мисъл е създала едно наистина семпло, но и доста гениално решение. Различните структури за вграждане не са поредния метод за спестяване на пространство, а инструмент и съд, чрез който един собственик на дом може да олицетвори своята идеална визия за баня.

При проектирането на такова помещение в дом, хотел или офис, един от най-важните и ключови въпроси е този за наличното пространство. Именно заради малкото пространство в една баня или тоалетна, много от интериорните решения биват ограничени, което не позволява за пълното изразяване на креативност.

В своята основа, една подобна покупка върши същата функция като изнесеното тоалетно казанче, с една разлика – че вграденото казанче е по-ефикасно и екологично.

Тъй като при вграждане на казанчето се изискват по-къси тръби до източника на вода, вероятността за течове се намалява – а това е много важно, особено при ВиК аварии в банята.

Реално, много от проблемите на изнесеното казанче биват решени с интегрираното в стена, като най-вече шумът, липсата на пространство, ограничената възможност за позициониране по желание и много други.

Какво прави структурите за вграждане толкова популярни

Има 2 основни вида вградени тоалетни и казанчета – такива за септична яма с рециклиране на водата и такива с директна връзка към вашата ВиК инсталация. За хората, които искат да намалят своите сметки за вода, едно еко казанче, което се подхранва от мръсната вода от мивката е съвършеното решение.

Така получавате стил и място, а едновременно с това спестявате значителна сума пари. Единственото ограничение е, че за да се монтира една от посочените структури за вграждане, е необходим куфар, който да е наравно със стената.

Реално, монтажът на самото казанче е доста лесен, но изграждането на подобен вид структура отнема повече време и усилия. От друга страна, позитивите на подобен вид инвестиция повече от спокойно компенсират за първоначалния процес по монтаж.

Избирайки TeMax.bg, вие залагате на качество на атрактивна цена

Начинът, по който ние от TeMax.bg успяхме да постигнем баланс между качество и цена, е чрез изграждане на връзки с правилните доставчици и производители. По този начин ние имаме по-близка връзка до източника и можем да сме сигурни за качеството.

Отсъствието на доставчици намалява крайната цена – за това и толкова много хора ни се доверяват всеки ден. Станете един от тях и спестете време, пари и се насладете на коректността и леката работа с нас!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какви са предимствата при структурата за вграждане?

При структурите за вграждане не се виждат никакви фиксиращи елементи, което ги прави стилни и функционални. Те заемат по малко място от моноблока, което ги прави подходящи за малки бани, както и за по-просторни. Ремонтът на структурите за вграждане се извършва като се свали единствено бутона, което е достъпен и лесен начин. Почистването и поддръжката са лесни. При структурите за вграждане монтажът е по-удобен и наклонът на мокрото помещение не е от значение.

 

 

Как се монтира структура за вграждане?

В комплекта за структурите за вграждане обикновено се включват полипропиленово казанче, стоманена конструкция, бутон, всички крепежни елементи и свързващи водопроводи. Най-важното за монтажа на структурата за вграждане е да се определи точното разстояние и височина за монтаж от готовия под. Горният ръб на тоалетната чиния трябва да бъде на определено разстояние от готовия под, който е със залепени плочки. Разстоянието варира според различните модели и производители, за това трябва да се прочетат внимателно инструкциите на производителя. После се следват следните стъпки за монтаж: закрепват се свързващите тръби, нанася се размера върху връзките, скъсяване на връзките и слагане на тоалетната чиния до стената. След това се монтира системата, като се слага и звукоизолиращия компонент. Накрая се поставя капакът и се почиства.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от