Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шестограми

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Винаги има място за шестограм в куфара с ръчни инструменти. Той нито заема много място, нито е труден за ползване – разбирате колко е важен едва, когато ви потрябва а го нямате.

Сложете край на липсата на правилен инструмент и закупете комлект шестограми от TeMax.bg още днес.

Надеждни ли са шестограмите като стандарт

Това, което вълнува много хора в индустрията с инструментите, в това число и самите потребители, е дали стандартът на шестограмите е надежден. Краткият отговор, е че зависи от приложението, по-дългият отговор изисква по-дълбоко разбиране за нещо наречено „стрес на метала”.

При работа с твърди ферородни материали, като стоманата и нераждавейката, има един малък, но доста опасен процес, който се нарича „умора на материала”. Тази умора може да доведе до сериозни последици, особено когато става дума за силово приложение както е в тежката индустрия.

При работа с болтове и винтове, един от най-важните моменти е запазването на шестоъгълното лице на самия болт. При боравене с неправилен инструмент има голяма вероятност острите ъгли да се заоблят, правейки отвиването и завиването на тези гайки и болтове доста трудна задача.

Затова има такова нещо наречено шестостенен болт, който се завива именно с шестограм. Ползите са, че стресът над материала е доста по-малък, силата, която може да се упражни над болта е доста по-концентрирана в центъра на оста, а малките външни размери го правят доста добро решение за тесни пространства.

Това означава, че вероятността да се натовари един болт предварително е доста малка, а малките външни размери правят шестостенния болт доста удобен за монтаж и прикрепване на елементи в ограничени пространства.

Какви шестограми можете да закупите от нас

Тук можете да намерите няколко вида шестограми, те се разграничават по своята комплектовка, материалът от, който са направени и от самата главина. Всички налични продукти са стандартизирани, като някои са директно прикрепени към държач, а други могат да се вадят свободно.

Трети са с по-дълго рамо и се ползват за завиване на шестостенни болтове на трудни за достигане места. Има и инструменти с комбинирани шестограмни дръжки, които съдържат най-често срещаните размери.

Каква е разликата между TeMax.bg и останалите

Най-голяма разлика между нас и останалите, е че ние полагаме реални усилия да открием баланс между цена и качество. Смятаме, че от създаването си сме спестили на нашите клиенти не само пари, но и време и главоболия, именно благодарение на нашето старателно търсене на правилните инструменти.

Уверете се сами в качеството и се доверете на екипа на ТеМакс още днес – направете това, което вече хиляди хора направиха преди вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от