Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Летни душове и умивалници

Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

Лятото е период на разтуха, почивка и общо усещане на облекчение от тежестта на отговорността. Това свободно време може да ни заведе навсякъде или може да ни даде възможността да останем у дома, но да се насладим на свободата си по собствен начин.

Затова от TeMax.bg направихме специална селекция от лесно преносими летни душове и умивалници на топ цена. Тук можете да намерите разнообразни модели вариращи в своите размери и предоставени удобства.

Идеална селекция от летни душове и умивалници

Лятото ни носи горещи дни и нощи, които могат да бъдат победени по множество начини – един, от които е прекарване на свободното ни време покрай водоеми. Басейните, езерата, реките и моретата са основните начини за хората да разтоварят тежестта на лятната жега от плещите си.

След всичко това, доста хора предпочитат да си вземат душ, за да свалят излишната сол или хлор от кожата си и точно тук идва ролята на един летен душ.

Той се различава от обичайните вътрешни душове с това, че разполага със собствен резервоар за вода, изцяло затоплен от силата на слънцето.

Тези душове могат да бъдат свързани към централна водоснабдителна инфраструктура, или могат да се ползват самостоятелно.

При нас можете да намерите:

  • Преносими соларни душове;
  • Летни душ кабини за външно ползване;
  • Големи кабини с врата;
  • Малки преносими умивалници с горен резервоар.

Какво е добре да знаете за своя нов душ

Един летен душ предоставя на потребителя възможността да се разхлади или да свали потта от себе си, без да се налага да влиза вътре.

Подобни продукти са доста често срещани покрай плувни басейни, луксозни къмпинги и други места, които целят постигането на висока степен на чистота.

Когато избирате своя душ е важно да наблегнете на начина на захранването му с вода – имате два варианта.

Можете да разчитате на силата на слънцето за нагряване на водата, но ще разполагате с ограничен запас, или можете да го свържете към съществуващо ВиК и да разполагате със студена вода.

В крайна сметка целта тук е да комфорт и удобство, и именно това можете да постигнете с намиращите се тук предложения. Ако вашата цел е да разполагате с възможно най-доброто, то просто разгледайте и вижте както предлагаме.

Избор за всяко семейство – TeMax.bg

От TeMax.bg знаем, че всички семейства са различни, не само със своите бюджети, но и с изискванията към своите покупки. Затова се заставихме да изградим магазин, в който всеки може да открие идеалното решение за своите проблеми.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от