Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Kоледни калъфки и възглавници

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

Защо да включим в украсата коледни възглавници и калъфки?

Те не само придават цветна атмосфера, но и предоставят уникална възможност за изразяване на индивидуален стил и вкус. Ярките им червени, зелени и златисти оттенъци се преплитат в хармония с останалите украшения, като по този начин създават единно и завършено пространство, наситено с настроение.

Заложете на комбинация от текстилни материи, като вълна, плюш и памук, за да подчертаете уюта на вашия дом през студените дни на зимата. Изберете коледни възглавници или калъфки с детайли като бродерии или пайети, за да придадете допълнителен блясък.

Не забравяйте за игривите форми, като къдрички и малки пискюли, които могат да преобразят обикновената коледна възглавница или калъфка в забавен акцент. Разпределете ги по дивана или ги разположете на леглото, за да внесете допълнителна доза радост и веселие по време на този празничен сезон.

Защо да изберете ТеМакс?

Добре дошли в онлайн магазин ТеМакс, където коледните възглавници и калъфки съчетават стил, уют и празнично настроение! Открийте най-новите тенденции в коледния декор и превърнете вашия дом в истинско вълшебство.

  •       Възглавници и калъфки за всеки вкус

Изберете от богатата ни селекция с различни дизайни и коледни мотиви. От традиционните украси до модерни и абстрактни стилове, ние предлагаме нещо за всеки вкус. Предлагаме разнообразие от видове и размери. Възползвайте се от нашите невероятни оферти и направете своя избор още днес!

  •       Качествени материали

Всички декоративни възглавници и калъфки са изработени от висококачествени материали, гарантиращи дълготрайна употреба и максимален комфорт. Позволете на дома ви да засияе с топлина и стил с нашите продукти, които се грижат за вашето удовлетворение и уют.

  •       Идеални за подарък

Тези  са перфектният подарък за любими хора. Изразете своето внимание към близките си, като изберете уникален и персонализиран подарък, който ще радва през целия празничен сезон.

Разгледайте големият ни асортимент от празнична декорация на TeMax.bg и се възползвайте от страхотните ни предложения и цени.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от