Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Аксесоари за баня

Филтри

1-32 от 428 продукти

 1. WC СЕТ MODERN САТЕН КОНЗОЛЕН
  WC СЕТ MODERN САТЕН КОНЗОЛЕН
  43,59 лв.
 2. WC СЕТ OPTIMO БЯЛ КОНЗОЛЕН
  WC СЕТ OPTIMO БЯЛ КОНЗОЛЕН
  17,59 лв.
 3. WC СЕТ КОНЗОЛЕН НОВ
  WC СЕТ КОНЗОЛЕН НОВ
  31,59 лв.
 4. WC СЕТ  СТОЯЩ НОВ
  WC СЕТ СТОЯЩ НОВ
  31,59 лв.
 5. ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  37,99 лв.
Филтри

1-32 от 428 продукти

Аксесоарите за баня са неизменна част от обзавеждането на това помещение. Колкото и странно да ви се струва тези незначителни и малки на пръв поглед елементи, са в състояние да ви дарят с неописуема наслада, комфорт, удобство и функционалност. Ето защо е нужно да полагате нужното старание и внимание, докато извършвате покупката на аксесоари за баня.

Ако се чудите кой търговски обект да посетите, където да инвестирате парите си, то ние ви предлагаме да се насочите единствено към магазини, осигуряващи ви високо качество, перфектно балансирано с конкурентно ниска цена.

Нашият онлайн магазин TeMax знае кое е добро за потребителите и ви предлага точно това, от което вие се нуждаете.

Какви аксесоари за баня ще намерите при нас

Тук ще откриете широка гама от най-различни видове аксесоари, отражение на вашия стил, вкус, класа и познаване на красивото. Ние сме селектирали прецизно продукти, в направата на които участват единствено висок клас материали, тествали издръжливостта и устойчивостта си многократно.

Продуктовата ни палитра се състои от стотици произведения на изкуството, имащи за цел да превърнат извършването на всеки отделен воден ритуал в истинско преживяване, което ви кара да се чувствате отпочинали след дългия работен ден.

Ако се чудите защо да изберете нас, то ние сме в готовност да ви изложим още няколко аргумента. В онлайн магазина, освен, че можете да пазарувате на воля и неограничено, то и ще се сблъскате с една рядко срещана услуга, която е напълно безплатна за всеки един от вас – консултация с добре информиран служител, притежаващ дългогодишен опит. Той ще ви съдейства и ще ви съветва, така че изборът, който правите ще се окаже най-подходящия за вас и вашата баня.

Аксесоарите за баня са различни сами по себе си и са в готовност да се превърнат в неизменна част от добре подредената и обзаведена баня. Те ще подчертаят целия интериор и гарантирано ще се впишат към него.

TeMax е мястото, където мечтите се сбъдват, а мокрите помещения биват възнаградени заслужено.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от