Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сглобяеми басейни и плажни аксесоари

Филтри

1-32 от 224 продукти

Филтри

1-32 от 224 продукти

Когато лятото е в разгара си никой от нас не пропуска да разтвори портфейла и да инвестира предварително заделена сума за покупката на сглобяем басейн или аксесоар към него. Нима не желаете да се наслаждавате на слънчевите лъчи, потопени във вашата новозакупена придобивка и хванали чаша охладена напитка в ръка?

Нека не забравяме, че една не малка част от хората у нас са в очакване на този момент почти през цялата година – времето, в което да отпият своите глътки заслужен релакс, спокойствие и комфорт.

Нашият онлайн магазин създаде категория, включваща различни като модели басейни - сглобяеми или надуваеми, и аксесоари, подходящи за любителите на този вид почивка и релакс. Ако искате да се превърнете в част от нашето огромно семейство, то единственото, изискващо се от вас е да си закупите продукт, който смятате, че отговаря изцяло на търсенето ви.

Какво ще откриете при нас?

В нашите категории ще намерите всичко необходимо за уникално и незабравимо лято. От басейни за двор и градина, през препарати за поддъжането им и необходимите аксесоари, до плажни продукти - дюшеци за плаж, плажни чанти, хавлии и кърпи.

Защо да заложим на покупка на сглобяеми басейни и аксесоари от TeMax?

Разнообразни са причините, поради които да се възползвате от покупка на някой от нашите артикули, прецизно селектирани в тази категория. Всеки от вас е в състояние да забележи разнообразието, което в никакъв случай не е оскъдно или лишено от вкус.

Освен класически басейни в различни размери, то тук ще откриете едно същинско бижу, предложено в няколко варианта – джакузи. И вие ли се чувствате късметлии? Не губете време, а инвестирайте своите пари в продукт, който е олицетворение на балансираното съотношение между качество и цена.

Предлагаме ви още диспенсър за хлор, кепче за басейн, кепче за листа, кутии за хлорни таблетки, комплект филтри, нагреватели, надуваеми пейки, поставки за чаши, препарати и много други.

В случай, че имате някакви запитвания или колебания, то не се колебайте да се свържете с нас. Служителите от онлайн магазина ни ще ви съветват за всеки един от продуктите в тази категория. Тяхната основна цел е да ви помогнат при разрешаването на най-сложния за вас казус.

Заложете на покупката на басейни и аксесоари от нашия магазин и ви гарантираме, че инвестицията ви ще се отблагодари скоро след като бъде направена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Кои са необходимите принадлежности за голям басейн в двора?

Ако наскоро сте закупили голям семеен сглобяем басейн за вилата или задния си двор, трябва да си осигурите и необходимите аксесоари за неговата поддръжка.
Обикновено този тип басейни остават монтирани през цялото лято, затова е добре на първо място да закупите подходящо покривало, което ще предпазва водата в часовете, когато басейнът не се използва. Необходимо е да закупите и филтърна помпа за пречистване на водата. Голямо улеснение би била дренажната помпа за източване.
За да се радвате на басейна и когато слънцето вече се е скрило, може да използвате електрически нагревател. За оптимално разпръскване на дезинфекциращата хлор ви съветваме да закупите диспенсър за хлорни таблетки. Всички тези принадлежности може да намерите в категорията басейни и плажни аксесоари на TeMax.bg.

 

Как се чисти надземен басейн за двор?

Ако разполагате с необходимите помощници дори няма да е необходимо да източвате водата на басейна.
Първо използвайте скимер и/или кеп с телескопична дръжка за почистване на плаващите по повърхността и останалите на дъното едри отпадъци. С помощта на специална четка за басейн може да изчеткате дъното, но е препоръчително да използвате специална вакуумна машина или робот за басейни за почистване на дъното. Почистете филтъра на басейна и след това разтворете хлорна таблетка в него. Тествайте pH нивото на водата и коригирайте при необходимост.
Ако не разполагате с необходимите пособия, може да закупите от TeMax.bg от раздела басейни и плажни аксесоари.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от