Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Панти за мебели

Филтри

1-32 от 75 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 75 продукти

Страница

Без панти за мебели няма удобство, кухните ни не предлагат същия комфорт и дрехите ни не могат да останат свежи за по-дълго време.

Затова TeMax.bg създаде специална категория, в която можете да намерите всякакви панти и обков на мебели. В нея ще откриете от най-семплите до най-механизми за затваряне и отваряне на врати на мебели, и то на отлична пазарна цена.

Как да разберете, че разполагате с правилната панта

Пантите за мебели са нещото, което правят мебелите такива каквито са. Без тях шкафовете нямат лесно подвижни врати, а това прави цялата цел на складирането на вещи на безопасно място, почти безсмислена.

Пантите тип лента са най-семплите видове панти на пазара, като те се монтират с пирони или къси винтове, които са не по-дълги от дебелината на вратата и основата на мебелта.

Този вид панти се монтират по цялата дължина на вратичката и работят на много елементарен механичен принцип.

Друг вид панти са пантите с легла, които се монтират в предварително подготвен отвор в основата на вратичката.

Най-често срещания размер на панти се прави с царга 30мм. Тези панти се срещат много често по вратичките на шкафовете в кухнята, гардероба в спалнята и дори шкафовете на терасата.

При тях принципът на работа е въз основата на хидравлични бутала и пружина – те са два вида – с бързо затваряне и с плавно затваряне. Могат да се регулират както в дължина така и във височина на издаването на вратичката при затворено положение.

Какви панти за мебели предлагаме

Тук можете да намерите всякакви панти за мебели – от най-елементарните до значително по-сложните и суфистицирани. Най-достъпните като цена и монтаж са т.нар лентови панти – те се предлагат в ролки и се монтират върху вратата и основата на мебелта.

Можете и да намерите:

  • Панти за шкафове;
  • Панти за градински врати;
  • Панти от ковано желязо;
  • Клавирни панти;
  • Панти за стъкло;
  • Шарнирани панти;
  • Панти с магнитни стопери.

Магнитните панти използват малък магнит монтиран върху основата на мебелите, за да гарантират правилното затваряне и придържане на вратата в затворено положение.

Магнитите са малки и не заемат почти никакво място – достатъчно са слаби да позволяват безпроблемно отваряне на вратата.

Защо хората избират да пазаруват от TeMax.bg

Причината хиляди хора да избират да пазаруват от TeMax.bg е понеже всеки знае, че тук може да намери това, от което неговия дом има нужда.

Правите ремонт и търсите мистрия? Търсите завеси за спалнята с корниз или нови плочки за банята? Няма проблем – тук ще намерите тях и много други интересни и вълнуващи предложения на отлична цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от