Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шини и вериги за триони

Филтри

1-12 от 12 продукти

 1. ВЕРИГА ЗА БЕНЗ.ТРИОН TAYFUN 50СМ
  ВЕРИГА ЗА БЕНЗ.ТРИОН TAYFUN 50СМ
  15,99 лв.
 2. ВЕРИГА ЗА ШИНА ЗА Б.ТР. TAYFUN OR.45 СМ
  ВЕРИГА ЗА ШИНА ЗА Б.ТР. TAYFUN OR.45 СМ
  33,99 лв.
 3. ВЕРИГА ЗА ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN 45 CM
  ВЕРИГА ЗА ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN 45 CM
  12,99 лв.
 4. ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN 50СМ
  ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN 50СМ
  13,99 лв.
 5. ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN OREGON 45СМ
  ШИНА ЗА Б.ТРИОН TAYFUN OREGON 45СМ
  34,99 лв.
 6. ШИНА ЗА БЕНЗ.ТРИОН TAYFUN 45CM
  ШИНА ЗА БЕНЗ.ТРИОН TAYFUN 45CM
  11,99 лв.
 7. ШИНА ЗА ЕЛ.ТРИОН TAYFUN 40СМ
  ШИНА ЗА ЕЛ.ТРИОН TAYFUN 40СМ
  14,99 лв.
Филтри

1-12 от 12 продукти

Шините и веригите за моторни резачки вървят ръка за ръка. Без тях верижният трион е просто шумна машина с респектиращ звук, но без реално действие.

Мнозина се изненадват като разберат, че има такова нещо като правилен вид шини и вериги за триони. Всъщност всяка машина има специфичен капацитет за вериги и шини – затова от TeMax.bg предлагаме продукти за всякакви верижни триони.

Как да разберете коя шина е подходяща за вашата машина

Шината е основното рамо около, което самата верига се върти. Тя задава формата на веригата и е основното място чрез, което се упражнява напрежение над дървесината.

На върха на всяка шина има въртящ се приемник за долната част на веригата, благодарение на който верижен приемник е възможно гладкото въртене около описаната от веригата, овална форма. Самата шина остава неподвижна, затова тя трябва да е стабилна и добре проектирана.

Дори да не е оригинална за самия модел на моторната резачка, тя трябва да разполага с правилното съотношение на зъбци спрямо самата верига. Що се отнася до веригата, тя може да се различава по два основни фактора – дължината и видът на зъбите.

Има остриета, които са най-добре създадени за напречно рязане (обикновеното и обичайно рязане на дърво противоположно на посоката на растеж). Другите видове вериги са тези за напречно рязане, но те нямат толкова широко потребление в България и са по-рядко срещани.

Какви шини и вериги за триони има тук

Тук можете да намерите къси, средни и дълги шини за моторен трион, както и шини и вериги за триони подходящи за професионално потребление. Основната разлика между консуматорските и професионалните компоненти е в качеството на техните лагери и стоманата, от която са направени.

Техният монтаж е почти идентичен до този на консуматорските продукти, с една основна разлика – те притежават жилка за омасляване на основните лагери на водещите зъбци на върха на шината.

Има реално два основни вида шини, такива на 40 см и такива на 45 см, както и шини за бензинови триони и такива за акумулаторни триони. Те се различават по резистентността на вибрации и триене, както и начинът на монтаж.

Защо TeMax.bg винаги има правилното нещо за вас

Откакто основахме нашият магазин в България, първата ни цел винаги е била да предоставяме всичко в категория градинска техника и машини, от което един човек може да има нужда. Смятаме, че тук вие ще откриете точните принадлежности за вашия верижен трион, и със всеки избор няма да направите компромис, без значение какви са вашите изисквания или наличен бюджет.

Уверете се сами в качеството и се насладете на една покупка, която си заслужава.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от