Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Полилеи

Филтри

1-32 от 486 продукти

Филтри

1-32 от 486 продукти

Таванът е най-очевидното място за поставяне на осветително тяло. Затова едва ли ще видите помещение без някакъв вид таванско осветление – дори то да е елементарна крушка с резе.

Но ако искате нещо по-усъвършенствано като дизайн, осветителност и функционалност, ще е нужно да разгледате категорията на TeMax.bg за полилеи.

С какви полилеи разполагаме

Видът на лампата за таван ще определи как светлината, произлизащата от крушките в него, се разпределя в стаята. В света на осветителните тела има три основни модела, които варират в своите размери, височина и материали. Те са:

  • Пендели (единичен полюлей);
  • Полилеи (с повече от 1 крушка);
  • Плафон.

Най-енергичните и осветителни тела са тези с по-голям брой крушки, поради което те имат по-голяма консумация на електроенергия. Много често тези имат контролер за отделните крушки, тоест могат да работят на пълен или половин капацитет.

Изборът на вид лампа за таван ще зависи от няколко основни фактора, които ще обсъдим малко по-долу с цел да помогнем по-лесното намиране на правилния вид лампа за таван.

Лесни съвети да следвате при избор на осветление за тавана

Това дали ще изберете за вашето интериорно осветлениеплафон, пендел или цял полилей зависи от това колко е високо помещението, от колкото светлина имате нужда и от това с какъв стил мебели е обзаведено пространството. Изборът може също така да зависи от следните неща:

  • От ролята на помещението в жилището;
  • Ниво на осветеност, от която имате нужда;
  • Адаптивност на осветлението (движещи рамена);
  • Лекота на поддръжка и чистене.

Ролята на помещението е на първо място като значение. Нашият съвет е да изберете лампи за таван, които да ви доставят нужното количество светлина, така че да е видимо и ясно всичко.

Понякога ролята на осветителното тяло в помещението е не да осветява ясно и ярко, а да създава атмосфера. Ако става дума за спалня на възрастни или детска стая, едно от най-добрите неща, които можете да направите за вас, е да изберете тяло, което да придава нужната атмосфера.

Важно е и да съобразите стиловете на самото тяло с мебелите в стаята – не винаги сместването на дизайни е добра идея.

TeMax.bg разполага с правилните артикули за вашия дом

Нашето разнообразие от продукти се разпростира във всички категории и посоки на интерес, които един човек може да има. В това число навлизат и осветителните тела за таван, като пред вас стоят не само стилни и качествени продукти, но и такива, които можете да закупите на ниски пазарни цени – тук и сега – само на TeMax.bg.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от