Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Буркани

Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 42 продукти

Страница

Нищо не допринася за домашния уют така, както красивите и симпатични бурканчета за подправки и храни, сгушени из кухненските рафтове.

Бурканите не само са изключително удобна вещ за съхранение, която помага да поддържате реда у дома, но увеличават удобството ви когато готвите. С тяхна помощ достъпът до необходимите подправки е много по-лесен, а и същевременно имат свойството да красят интериора.

В случай, че се нуждаете от висококачествени, но и очарователни продукти за консервиране, TeMax.bg има какво да ви предложи. Разгледайте вдъхновяващата ни колекция буркани със съвременен елегантен дизайн, и със сигурност ще откриете нещичко за себе си.

Разнообразие от функционални и стилни буркани на топ цени

Изобилието от големи и малки бурканчета с различна форма и материал позволява на голям диапазон потребители да открият тъкмо онова, което отговаря на техните предпочитания.

Освен класическите стъклени буркани с винтова капачка, сред нашата изчерпателна колекция ще намерите:

  • Стъклени, порцеланови и пластмасови;
  • С бамбуков капак;
  • С клипс;
  • За подправки;
  • Комплект с поставка;
  • Комплект бурканчета на стойка;
  • Изобилие от цветове и дизайн.

Всички продукти за консервиране, които ви предлагаме, отговарят на условията и изискванията на Европейския парламент за материалите и опаковките в досег с хранителни продукти.

При нас можете да се снабдите с комплект от няколко очарователни малки бурканчета на дървена или метална стойка, в които да сортирате подправките си. Те са украсени с нежни цветя или интересни мотиви и някои от тях са в пъстри цветове, които могат да представляват акцент в интериора на вашата кухня.

Част от бурканчетата за подправки идват с малки порцеланови лъжички, които ви улесняват докато готвите.

Ако се нуждаете от елегантен порцеланов буркан за кафе или захар, ние имаме идеалните предложения за вас. Стихията от десени и интересни решения в естетиката на моделите е достатъчна, за да отговори на изискванията на всеки потребител.

Бурканите, които сме подбрали, се отличават с голяма устойчивост и добри способности за продължително съхранение на продуктите. Стъклото и порцеланът в направата им са изключително издръжливи и качествени, а капачките се затварят плътно, за да изолират въздуха напълно.

Създайте домашен уют и превърнете готвенето истинско удоволствие с нашите предложения за консумативи за готвене и кутии.

Защо да изберете TeMax.bg за своя дом

Изобилието е една от главните ни цели, когато подбираме своите продукти. Разбираме различията във вкусовете и нуждите на своите потребители, затова се стремим да отговорим на различните предпочитания.

Качеството също не остава на заден план за нас, дори напротив – в TeMax.bg винаги ви го осигуряваме, но на достъпна цена.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от