Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Буркани

Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница

Нищо не допринася за домашния уют така, както красивите и симпатични бурканчета за подправки и храни, сгушени из кухненските рафтове.

Бурканите не само са изключително удобна вещ за съхранение, която помага да поддържате реда у дома, но увеличават удобството ви когато готвите. С тяхна помощ достъпът до необходимите подправки е много по-лесен, а и същевременно имат свойството да красят интериора.

В случай, че се нуждаете от висококачествени, но и очарователни продукти за консервиране, TeMax.bg има какво да ви предложи. Разгледайте вдъхновяващата ни колекция буркани със съвременен елегантен дизайн, и със сигурност ще откриете нещичко за себе си.

Разнообразие от функционални и стилни буркани на топ цени

Изобилието от големи и малки бурканчета с различна форма и материал позволява на голям диапазон потребители да открият тъкмо онова, което отговаря на техните предпочитания.

Освен класическите стъклени буркани с винтова капачка, сред нашата изчерпателна колекция ще намерите:

  • Стъклени, порцеланови и пластмасови;
  • С бамбуков капак;
  • С клипс;
  • За подправки;
  • Комплект с поставка;
  • Комплект бурканчета на стойка;
  • Изобилие от цветове и дизайн.

Всички продукти за консервиране, които ви предлагаме, отговарят на условията и изискванията на Европейския парламент за материалите и опаковките в досег с хранителни продукти.

При нас можете да се снабдите с комплект от няколко очарователни малки бурканчета на дървена или метална стойка, в които да сортирате подправките си. Те са украсени с нежни цветя или интересни мотиви и някои от тях са в пъстри цветове, които могат да представляват акцент в интериора на вашата кухня.

Част от бурканчетата за подправки идват с малки порцеланови лъжички, които ви улесняват докато готвите.

Ако се нуждаете от елегантен порцеланов буркан за кафе или захар, ние имаме идеалните предложения за вас. Стихията от десени и интересни решения в естетиката на моделите е достатъчна, за да отговори на изискванията на всеки потребител.

Бурканите, които сме подбрали, се отличават с голяма устойчивост и добри способности за продължително съхранение на продуктите. Стъклото и порцеланът в направата им са изключително издръжливи и качествени, а капачките се затварят плътно, за да изолират въздуха напълно.

Създайте домашен уют и превърнете готвенето истинско удоволствие с нашите предложения за консумативи за готвене и кутии.

Защо да изберете TeMax.bg за своя дом

Изобилието е една от главните ни цели, когато подбираме своите продукти. Разбираме различията във вкусовете и нуждите на своите потребители, затова се стремим да отговорим на различните предпочитания.

Качеството също не остава на заден план за нас, дори напротив – в TeMax.bg винаги ви го осигуряваме, но на достъпна цена.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от