Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Генератори

Филтри

1-3 от 3 продукти

 1. ГЕНЕРАТОР БЕНЗ. TAYFUN 2000W 7H.P 208CC
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗ. TAYFUN 2000W 7H.P 208CC
  529,99 лв.
 2. ГЕНЕРАТОР БЕНЗ.TAYFUN 5000W LT6500CL
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗ.TAYFUN 5000W LT6500CL
  1 399,99 лв.
 3. ГЕНЕРАТОР БЕНЗ.TAYFUN 650W 2H.P 63CC -40%
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗ.TAYFUN 650W 2H.P 63CC
  Специална цена 149,99 лв. Редовна цена 249,99 лв.
Филтри

1-3 от 3 продукти

В онлайн магазина TeMax имате възможността да се сдобиете с различни по вид, стойност и предназначение генератори за ток, които ви гарантираме, че ще ви дарят не само с надеждност по време на ползване, но и дълъг експлоатационен период, на който да се наслаждавате.

За да ви бъдем максимално полезни, то ние сме се постарали до вас да достига всичко, което е необходимо за един дом, за да съществува възможно най-приятни и собствениците му да бъдат лишени от стрес и безпокойство по което и да било време от денонощието.

Ако изпитвате потребност от висококачествен генератор, то гарантираме ви, че тук ще откриете решение, отговарящо изцяло на вашето търсене. Нашата цел е не да печелим от вас, а да ви превръщаме в част от огромното ни семейство.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите, така че те да остават доволни от извършената инвестиция и да ни препоръчват на свои близки и познати.

Какви генератори за ток ще откриете при нас

Генераторите, които ще откриете в тази категория, са плод на високото технологично развитие на едни от най-известните и доказали се марки в света. Те са изключително мощни и за направата им са включени материали, които са доказали издръжливостта и устойчивостта си не веднъж. Ние успяхме да постигнем едно перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което днес всички вие да се възползвате неограничено и по всяко време на денонощието.

Можете да пазарувате на воля, без да бъдете притеснявани. Ако изпитвате нужда от съдействие, то нашите служители са в готовност да ви окажат такова. Те са опитни и добре информирани, така че са в състояние да ви разяснят спецификите и функциите на всеки един артикул, който ще откриете в тази категория.

TeMax знае кое е най-добро за клиентите и им го предоставя на изключително изгодни цени. Направете правилния за вас избор.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от