Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Генератори

В онлайн магазина TeMax имате възможността да се сдобиете с различни по вид, стойност и предназначение генератори за ток, които ви гарантираме, че ще ви дарят не само с надеждност по време на ползване, но и дълъг експлоатационен период, на който да се наслаждавате.

За да ви бъдем максимално полезни, то ние сме се постарали до вас да достига всичко, което е необходимо за един дом, за да съществува възможно най-приятни и собствениците му да бъдат лишени от стрес и безпокойство по което и да било време от денонощието.

Ако изпитвате потребност от висококачествен генератор, то гарантираме ви, че тук ще откриете решение, отговарящо изцяло на вашето търсене. Нашата цел е не да печелим от вас, а да ви превръщаме в част от огромното ни семейство.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите, така че те да остават доволни от извършената инвестиция и да ни препоръчват на свои близки и познати.

Какви генератори за ток ще откриете при нас

Генераторите, които ще откриете в тази категория, са плод на високото технологично развитие на едни от най-известните и доказали се марки в света. Те са изключително мощни и за направата им са включени материали, които са доказали издръжливостта и устойчивостта си не веднъж. Ние успяхме да постигнем едно перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което днес всички вие да се възползвате неограничено и по всяко време на денонощието.

Можете да пазарувате на воля, без да бъдете притеснявани. Ако изпитвате нужда от съдействие, то нашите служители са в готовност да ви окажат такова. Те са опитни и добре информирани, така че са в състояние да ви разяснят спецификите и функциите на всеки един артикул, който ще откриете в тази категория.

TeMax знае кое е най-добро за клиентите и им го предоставя на изключително изгодни цени. Направете правилния за вас избор.

Прочети повече
Филтри

1-3 от 3 продукти

 1. ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 2000W 7H.P 208CC -12%
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 2000W 7H.P 208CC
  Специална цена 349,99 лв. Редовна цена 399,99 лв.
 2. ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 5000W LT6500CL
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 5000W LT6500CL
  999,99 лв.
 3. ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 650W 2H.P 63CC
  ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВ 650W 2H.P 63CC
  179,99 лв.
Филтри

1-3 от 3 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от