Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хидромасажни душ панели

Филтри

1-5 от 5 продукти

  1. ПАНЕЛ ХИДРОМАСАЖЕН ДИЛАН 3671 ХРОМ
    ПАНЕЛ ХИДРОМАСАЖЕН ДИЛАН 3671 ХРОМ
    398,99 лв.
  2. ПАНЕЛ ХИДРОМАСАЖЕН МАДИСЪН 3652 ЧЕРЕН
    ПАНЕЛ ХИДРОМАСАЖЕН МАДИСЪН 3652 ЧЕРЕН
    428,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

Хидромасажните панели са специален тип мебел за баня, който извършва две основни функции, това да облива тялото с вода и това да предоставя вибрационно подсилена струя с вода за различни зони на торса.

Подобен тип масажи имат много благоприятни ефекти върху тялото и се ползват терапевтично в най-различни сфери на човешкото здраве.

Същността на различните хидромасажни душове и панели

Както сами можете да се уверите, в тази категория за хидромасажни панели можете да намерите най-различни модели. Основната разлика между тях се съдържа както в предложената функционалност, така и във формата, размера и цветовете на различните предложения.

Това, което ще намерите тук, без значение на кой модел се спрете, е пълно обработване както на горната, така и на долната част на тялото.

Хидромасажорите работят по специфичен начин, като чрез налягането от водата задвижват дюзи със специфична позиция по корпуса на самия масажор.

Точно това вибриращо движение на масажните дюзи се води основната функция на самите уреди, като те могат да работят както с топла, така и със студена вода. И двата вида вода имат положителни ефекти над кожата и тялото, тъй като го подготвят за самите масажиращи дюзи.

Топлината отваря порите и успокоява мускулите, като така намалява напрежението в тях, а студената вода, ако изберете да ползвате масажора по този начин, успокоява възпаленията по тялото.

Какви са ползите от хидромасажите

Ползите от хидромасажите са много – от една страна помагат за отпускане на тялото и снемане на напрежението натрупано през деня, а от друга страна помагат при самото почистване на торса. Повечето хидромасажиращи уреди идват комбинирани с душ слушалка, която добавя към функционалността на уреда.

Както споменахме по-горе, уредите могат да се ползват както със студена, така и с топла вода, като тук е важно напрежението, което тръбите ви могат да доставят. При липса на напрежение във водоснабдителната ви система, масажорът не е способен да достави нужното движение и масажиращ ефект.

Ако налягането в системата ви е достатъчно, то се препоръчва ползването както на студените, така и на топлите функции. Топлината предразполага към отпускане на мускули и сухожилия, което допълнително снема стреса и напрежението в тялото.

Студената вода, от друга страна, помага за намаляване на болките в ставите, тъй като те имат ефект върху възпалението като чрез ниската температура го успокояват.

Сигурно пазаруване всеки път – само в TeMax.bg

TeMax.bg е известен като сигурна дестинация, на която можете да намерите всичко необходимо за дома и офиса.

Това включва и разнообразие от качествени хидромасажни панели, чиято функция е важна за вашето здраве, емоционалното ви спокойствие и цялостното ви благоприятно предразположение към заетото ежедневие.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от