Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сгъваеми врати

Филтри

1-12 от 12 продукти

Филтри

1-12 от 12 продукти

Сгъваемите врати са характерно интериорни решения, които се ползват преходни помещения. Поради липсата на уплътнения по самите врати, при тях не може да се наблюдава особено добро уплътняване – те по-скоро действат там, където пространството за врата е ограничено.

Цялостната представа за сгъваемата врата, е че тя е компактен избор за онези сегменти от дома ви, в които е нужно да има разделение между помещенията, но няма наличното пространство за нормално отваряща се врата.

Затова от TeMax.bg направихме селекция от сгъваеми врати, които се събират на акордеон в единия ъгъл на касата.

Защо са ни сгъваеми врати тип хармоника

Най-честата причина за закупуване и монтаж на интериорна врата тип хармоника е поради необходимостта от обособяване на помещение, но липсата на пространство за нормално отваряща се врата.

Тези врати са особено добра алтернатива, тъй като те идват с различни видове декорация и интериорни решения. Тяхната лекота помага за лесното управление на вратата с една ръка, което улеснява прехода от стая в стая.

Много често тези врати тип хармоника се монтират между бокс и трапезария, за да намалят прехода на миризма от кухнята към трапезарията. Те също така действат и като акцентиращ елемент в помещението.

Основни тези врати се монтират на поне една водеща релса отгоре на самата врата, като има модели с две релси – една горе и една долу на касата.

Много хора предпочитат еднорелсовата версия, тъй като с нея се намалява нуждата от почистване на релса на пода.

Какви видове врати със сгъване има тук

Има два вида сгъваеми врати – такива които се сгъват на една страна и такива, които се разкриват на две крила. И двата вида имат семпъл магнитен механизъм за касата, с които могат да придържат врата затворена.

И двата вида има дръжки от двете страни, които са захванати със семпли малки болтове и гайки. Те са особено леки и здрави и могат да издържат много часове непрестанно ползване.

Самият материал, от които са направени тези врати е ПВЦ профил с подсилени вътрешни конструкции за невероятно висока трайност. Крайният продукт е лек, особено лесен за движене и с минимален риск от нараняване.

Най-добрите предложения на пазара – TeMax.bg

Ако вашата цел е да намерите най-добрите врати, които са налични на пазара и не ви се иска да давате големи суми пари за него, то тогава TeMax.bg е най-добрия избор.

Ние ви предлагаме особено богата селекция от продукти от различни класове, подходящи за обзавеждането на вашия дом, офис или обществено място. Ако не сте сигурни какво да вземете, можете да се свържете с нас още сега и да получите безплатна консултация.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от