Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Батути и трамплини

Филтри

1-6 от 6 продукти

 1. БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  289,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 2. БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
  359,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 3. БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
  439,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
Филтри

1-6 от 6 продукти

Има ли някой от нас който да не се е радвал като дете на скачането на батут? Възможно е да сте имали приятел, в чийто двор има градински батут или трамплин, и да сте си мечтали и вие да имахте същия късмет.

Батутът е едно от най-добрите съоръжения, с които можете да оборудвате дома си ако имате деца. Той не само е напълно безопасен, но е и полезен за активността и движението на вашите деца, освен това може да ги забавлява с часове докато вие се наслаждавате на свободно време.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме колекция качествени батути и трамплини, които предлагаме на изключително атрактивни цени с грижа към вашето дете.

Защо да обогатите дома си с батути и трамплини

Нашата водеща цел е да осигурим на своите клиенти висококачествени продукти за пълно обзавеждане на дома, в това число и на детската среда.

Когато оборудвате своя двор с градински мебели, не бива да пропускате да разгледате и колекцията детски батути и трамплини, включваща разнообразни модели и цветове.

За безопасността на вашето дете предлагаме батути с мрежа за обезопасяване и защитна пяна около пружините. Всеки модел градински батут притежава сертификат за качество и безопасност според най-високите световни критерии.

Моделите варират според максималното натоварване, височината от земята, височината на защитната мрежа, както и дължината на диаметъра. Някои модели включват и специална обезопасена стълба към комплекта.

Пружините са изключително устойчиви на натоварване и износване, освен това са снабдени с антикорозионна повърхност, която предотвратява вредните атмосферни влияния.

Моделите са изключително лесни за монтаж и демонтаж и не изискват по-специализирани инструменти. Те могат и да се съхраняват изключително компактно и удобно.

Скачащата повърхност на батутите е изработена от изключително устойчива мрежеста тъкан разработена по американски стандарт. Тя позволява на вашите деца да скачат до насита и да изразходват енергията, присъща на всеки малчуган, без необходимост да се притеснявате за тяхната безопасност.

Батутите укрепват физически и телата на вашите деца, развиват пространствено усещане, баланс и координация.

Нашите предложения са достатъчно издръжливи, за да можете и вие да тренирате на батута. Той позволява една чудесна аеробна тренировка, която гори калории и ви поддържа във форма без усилия, докато се забавлявате.

TeMax.bg – всичко за вашия идеален дом

Гордеем се с изключително богата гама от български и световни продукти, грижливо подбирани през годините, за да удовлетворят нуждите и предпочитанията на всеки индивидуален клиент.

Подбираме продуктите си според изключително високи критерии, защото това, към което се стремим от самото начало на съществуването си, е да предлагаме най-доброто от световния пазар.

Ние ви предлагаме цялостни решения за обзавеждането на дома, като търсим идеалния баланс между качество, естетика и достъпни цени.

Разгледайте колекциите ни и ще се уверите сами, че всичко, което търсите е в TeMax.bg.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от