Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Батути и трамплини

Филтри

1-10 от 10 продукти

 1. БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ
  299,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 2. БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА -8%
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
  Специална цена 329,99 лв. Редовна цена 359,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
 3. БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА
  399,99 лв.
  Варианти:
  БАТУТ SUNDAY 305/74/170СМ СЪС СТЪЛБА БАТУТ SUNDAY 183/46/150СМ БАТУТ SUNDAY 244/51/150 СЪС СТЪЛБА
Филтри

1-10 от 10 продукти

Има ли някой от нас който да не се е радвал като дете на скачането на батут? Възможно е да сте имали приятел, в чийто двор има градински батут или трамплин, и да сте си мечтали и вие да имахте същия късмет.

Батутът е едно от най-добрите съоръжения, с които можете да оборудвате дома си ако имате деца. Той не само е напълно безопасен, но е и полезен за активността и движението на вашите деца, освен това може да ги забавлява с часове докато вие се наслаждавате на свободно време.

Специално за вас от TeMax.bg подбрахме колекция качествени батути и трамплини, които предлагаме на изключително атрактивни цени с грижа към вашето дете.

Защо да обогатите дома си с батути и трамплини

Нашата водеща цел е да осигурим на своите клиенти висококачествени продукти за пълно обзавеждане на дома, в това число и на детската среда.

Когато оборудвате своя двор с градински мебели, не бива да пропускате да разгледате и колекцията детски батути и трамплини, включваща разнообразни модели и цветове.

За безопасността на вашето дете предлагаме батути с мрежа за обезопасяване и защитна пяна около пружините. Всеки модел градински батут притежава сертификат за качество и безопасност според най-високите световни критерии.

Моделите варират според максималното натоварване, височината от земята, височината на защитната мрежа, както и дължината на диаметъра. Някои модели включват и специална обезопасена стълба към комплекта.

Пружините са изключително устойчиви на натоварване и износване, освен това са снабдени с антикорозионна повърхност, която предотвратява вредните атмосферни влияния.

Моделите са изключително лесни за монтаж и демонтаж и не изискват по-специализирани инструменти. Те могат и да се съхраняват изключително компактно и удобно.

Скачащата повърхност на батутите е изработена от изключително устойчива мрежеста тъкан разработена по американски стандарт. Тя позволява на вашите деца да скачат до насита и да изразходват енергията, присъща на всеки малчуган, без необходимост да се притеснявате за тяхната безопасност.

Батутите укрепват физически и телата на вашите деца, развиват пространствено усещане, баланс и координация.

Нашите предложения са достатъчно издръжливи, за да можете и вие да тренирате на батута. Той позволява една чудесна аеробна тренировка, която гори калории и ви поддържа във форма без усилия, докато се забавлявате.

TeMax.bg – всичко за вашия идеален дом

Гордеем се с изключително богата гама от български и световни продукти, грижливо подбирани през годините, за да удовлетворят нуждите и предпочитанията на всеки индивидуален клиент.

Подбираме продуктите си според изключително високи критерии, защото това, към което се стремим от самото начало на съществуването си, е да предлагаме най-доброто от световния пазар.

Ние ви предлагаме цялостни решения за обзавеждането на дома, като търсим идеалния баланс между качество, естетика и достъпни цени.

Разгледайте колекциите ни и ще се уверите сами, че всичко, което търсите е в TeMax.bg.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да изберем подходящ размер батут или трамплин?

В онлайн магазина на Temax.bg ще намерите различни по размер батути. Перфектният за вас размер зависи от пространството, с което разполагате. Имайте в предвид, че за допълнителна безопасност е препоръчително да оставите 1 метър празна площ.
На пазара се предлагат батути в две форми – кръгли и правоъгълни. Батутите и трамплини с кръгли форми са по-предпочитани, поради по-добрата безопасност, която осигуряват. Бъдете сигурни, че когато избирате батут пружините и плата за скачане са достатъчно здрави и издръжливи.
Съхранението на батута също е важно за дългото му използване. Избирайте модели, които се сгъват лесно и не заемат много място при съхранение.

 

 

Как да създадем безопасна среда за използване на батути и трамплини?

Създаването на безопасна среда за използване на батута е ваша грижа. След като сте закупили избрания модел трябва да намерите подходящо място, където да го поставите. Това може да бъде вашия двор, градина или дори по-голяма стая.
Ако поставяте трамплина в дома си бъдете сигурни, че сте разчистили пространството от опасни предмети и сте обезопасили земята.
От Temax.bg да си осигурите допълнителна сигурност с помощта на аксесоари за безопасност. В това число се включват защитна постелка за повърхността за скачане и защитна мрежа. Защитната постелка трябва да е с подходящи размери, за да покрие пружината и рамката. Това ще предотврати наранявания при случайно падане.
Защитната мрежа също има голяма роля за обезопасяване на трамплина. Препоръчително е да я поставите, когато малки деца използват съоръжението. Има различни видове защитни мрежи според височината.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от