Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Шлайф машини

Филтри

1-32 от 66 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 66 продукти

Страница

Модерните ръкоделни майстори имат огромното предимство на електрическите инструменти, с които са способни да свършат много повече работа за значително по-кратко време.

Едни от най-ползваните и полезни електрически инструменти са именно модерните шлайфмашини – те изравняват, полират и подготвят всякакви материали за монтаж и финални щрихи.

Затова TeMax.bg направи изчерпателна селекция от електрически инструменти за шлайфане, професионални и за домашни потреби, за да може всеки от вас да намери идеалния инструмент още днес.

Шлайфмашини за всяка работа

Всички шлайфмашини използват триенето като основен механизъм за обработка на повърхности.

Някои инструменти използват вибрации, но не и въртене, докато други комбинират случайните движения на орбитални дискове и въртене, за да гарантират високото качество на крайните резултати.

Тук ще намерите:

  • Ъглошлайфи – за рязане, полиране и шлайфане;
  • Виброшлайфи – стационарна основа;
  • Лентови шлайф машини – за бързо сваляне на материал;
  • Ексцентършлайфове – с въртене и вибрация;
  • Специализирани шлайфове за стена;
  • Шмирегели за метал и полиране;
  • Мултишлайфове и дремели;
  • Машини за полиране на стъкло, метал и пластмаса.

Всяка машина има своите ползи, но обезателно най-полезните са ексцентършлайфовете и ъглошлайфовете, тъй като те могат да се адаптират към почти всякакви потребления.

Ако изберете инструменти с контрол на оборотите, вие можете да подходите към всяка задача с подобаващото за нея внимание, да получите страхотни резултати.

Кои шлайфмашини са задължителни

Ако целта ви е да вземете инструмент, който може да се ползва за различни потребления, искате нещо наистина висококачествено и не искате да правите компромис с него, то ъглошлайфовете са за вас.

Използвайки различни дискове за рязане, вие можете да обработите и срежете метали, алуминий, дърво, пластмаса, плексиглас и всичко, което модерния човек е измислил.

Ако решите да полирате, можете да използвате специална полираща дискова касета, която се монтира на шлайфа, и така да използвате неговата сила да отнемете минимални количества материал.

Можете да използвате велкро приставки за шкурки, или едри шкурки с винтове, с които да изравните дърво и да го превърнете от груб материал, в материал готов за използване.

Високата скорост, силата на оборотите и контролът над скоростта на работа, ви дава сигурен начин да свършите голям диапазон от работи, и то да ги свършите повече от адекватно.

Направете правилната стъпка още днес – изберете TeMax.bg

Купуването на електрически инструменти крие своите рискове, особено ако купувате от марка, която не познавате.

От TeMax.bg можем да ви гарантираме, че на който и инструмент да се спрете, която и марка, какъвто и модел да е, че ще получите точно това, което търсите – уверете се в това още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от