Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Вентилатори за охлаждане

Филтри

1-5 от 5 продукти

  1. ВЕНТИЛАТОР НА СТОЙКА 16"MUHLER FM-5070
    ВЕНТИЛАТОР НА СТОЙКА 16"MUHLER FM-5070
    48,99 лв.
Филтри

1-5 от 5 продукти

Лятото е прекрасен сезон поради толкова много причини, но летните жеги понякога могат да бъдат абсолютно непоносими и да отнемат цялото удоволствие от слънчевите дни.

Когато няма море наблизо или басейн, в който можем да се спасим от жегата, единственото ни спасение са уредите за охлаждане.

Вентилаторите правят живота по-хубав през лятото, раздвижват въздуха и ни осигуряват усещане за свежест и комфорт.

Специално за вашия комфорт в топлите дни, ние от TeMax.bg подбрахме колекция мощни вентилатори за охлаждане на изключително достъпни цени. 

Какви вентилатори за охлаждане ще откриете при нас

Качествените уреди за отопление и вентилация за в основата на домашния комфорт. Ето защо ние подбрахме вентилатори за охлаждане с ненадминати качества от утвърдени марки.

Моделите се отличават с висока мощност и енергийна ефективност и притежават най-различни степени на охлаждане и режими на работа. Разнообразието от цветове и стилове е голямо, за да отговори на индивидуалните естетически предпочитания на потребителя.

Ако се нуждаете от безшумен вентилатор за стая, Темакс е правилното място за вас. Сред нашите предложения ще намерите следните видове вентилатори:

  • Настолен вентилатор;
  • Мини вентилатор;
  • Вентилатор на стойка.

Настолните вентилатори притежават малка стойка и са пригодени за поставяне върху бюра или плотове. Стоящите охлаждащи тела са класически вариант и могат да бъдат поставяни във всякакъв тип помещения.

При нас ще намерите и колонен мини вентилатор, който е изключително компактен и лесен за пренасяне. Той притежава по-малка мощност, но охлажда идеално по-малки пространства.

Как да изберете охлаждащ вентилатор

Няколко са основните характеристики с които е добре да се съобразите при избора на охлаждащ вентилатор. Естетиката е важна, затова подберете модел, който се вписва в стила на вашия интериор, но функционалността е на първо място по значимост.

Преценете от какъв вид мощност на вентилатора се нуждаете спрямо големината на помещението, в което ще го поставите. Нивата на шума също са от голямо значение, особено ако охлаждащото тяло е предназначено за детска стая.

Безопасността е от огромно значение – вентилаторът трябва да има предпазна решетка за перката и стабилна стойка.

TeMax.bg – Комфорт и качество на достъпна цена

Комфорта на потребителите ни е в основата на стремежа ни да предлагаме винаги най-съвременните продукти от доказани световни и български производители.

Иновативните технологии в изработката на предлаганите от нас уреди за дома увеличават нивата на вашия комфорт и оптимизират потреблението на ресурси.

Вярваме, че всички тези качества трябва да бъдат предлагани на балансирана и достъпна цена. Можете да се уверите в това и сами като разгледате промоционалните отстъпки и изгодните цени в колекциите на TeMax.bg.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от