Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мотофрези

Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

Разнообразие от фрези и мотофрези днес залива пазара. Ако искате да се превърнете в собственик на една от тези високотехнологични машини, то значи сте попаднали на правилното място.

Ние от TeMax предлагаме на своите клиенти изключително надеждни решения за градинска техника, за които дори не се налага да плащат цяло състояние средства.

Наясно сте с това, че фрезите и мотофрезите са многофункционални градински съоръжения. Всяка една отделна машина изпълнява различни функции и има своите характеристики.

Днес на пазара наистина можете да откриете най-разнообразни решения, но само една малка част от тях ще отговорят пълноценно на вашето търсене.

Не са никак малко онези търговци, които предлагат продуктово многообразие, чиито произход не е ясен за потребителите. Нашият онлайн магазин всячески се опитва да създаде трайни и приятелски взаимоотношения с клиентите.

В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да ви предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара а цени, достъпни за масовия потребител. Целта ни е да спомогнем за положителната промяна на вашия живот, без да се налага да променяме банковите ви сметки.

Защо да изберете покупка на фрези и мотофрези от онлайн магазина TeMax?

Съществуват куп причини, подтикващи ви да изберете покупка на фрези и мотофрези от нашия онлайн магазин, а не от което и да било друго място. Ние ви предлагаме наистина висок клас съоръжения, при изработката на които взимат участие доказали се и издръжливи материали.

За нас е повече от важно, вие да бъдете застигнати от дълъг експлоатационен период и направената от вас инвестиция да ви се отблагодари многократно напред във времето.

Фрезите и мотофрезите, до които ние ви осигуряваме достъп, се отличават спрямо функции, визия, цена и предназначение. В зависимост от това какво е вашето търсене, то вие можете да направите възможно най-правилния избор.

Цялото това разнообразие, селектирано прецизно в онлайн магазина ни има за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти.

Бъдете разумни и се доверете на нас, защото ние знаем кое е най-доброто за вас и ви го предлагаме тук и сега!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Каква е разликата между предното и задното задвижване на мотофрезата?

Това е много често задаван въпрос от клиентите на Temax.bg. Ето го и отговорът: основната разлика между предното и задното задвижване на мотофрезата е свързана със същината на движението на машината и посоката, в която се движи, докато обработва почвата.
Предно движение имаме, когато мотофрезата се задвижва с двигател, който подава сила на предните колела или режещи ножове.
Задно задвижване се осъществява от прилаганата от задните колела или режещите ножове сила. Тези модели са по-подходящи за обработка на по-труднообработваеми почви.

 

Какви са основните проблеми и грешки при работа с мотофрезата?

При работа с мотофреза трябва да внимавате и да следвате указанията за безопасност. Ако установите наличието на някои проблеми трябва да ги отстраните преди да продължите работа. Най-често срещаните проблеми са:
* Неправилна монтаж и настройка на режещите ножове
Това може да доведе до неравномерно обработване на почвата и незадоволителни резултати.
* Неправилно движение на мотофрезата
За да имате най-добрите резултати е важно да се уверите, че мотофрезата се движи плавно и равномерно.
* Опасност от загуба на контрол при работа на неравен терен
Работата на мотофрезата на неравен терен може да бъде опасна и да доведе до загуба на контрол на машината.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от