Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Електрически инструменти

Електрическите инструменти са част от човешкия арсенал вече повече от 80 години, като напредъкът в технологиите и прилагането им в ежедневието правят работата ни доста по-лесна.

За да предоставим всички нужни инструменти на всеки домашен или професионален майстор, ние от TeMax.bg направихме специална селекция от електрически инструменти с различни възможности.

Защо да изберем електрически инструменти, а не ръчни

Огромното предимство на електрическите инструменти, без да сме особено изненадани, е това колко ефикасни всъщност са те.

Сравнението между капацитета на мощност и работа на един електрически инструмент, и същите показатели при ръчната му противоположност, показват колко същностен е работният потенциал на новите инструменти.

Автоматизацията на много от процесите, както е при пробивните машини например, показва повече от нагледно колко много сме напреднали и колко големи късметлии сме всъщност. Преди наличието на подобен вид помощ, хората са използвали ръчни дрелки със свредели, при които се е изисквало всяко действие да бъде изцяло оперирано от човека.

В днешно време, такъв вид автоматизация позволява не само повече работа, но и по-голяма достъпност. Всеки, който желае да извърши някаква дейност, да пробие дупка, да завие винт или да разшири нещо, може спокойно да го направи, без да се изисква кой знае колко умелост, концентрация или сила.

С какви предложения се отличаваме

В зависимост от коя сфера се интересувате, тук ще намерите всички нужни инструменти на добра цена.

Предлагаме всичко от пробивни машини, шлайф машини, триони, циркуляри и рендета, инструменти за лепене и запояване на кабели, пистолети за боя, заваряване, компресори, генератори, измервателна техника, машини за рязане на плочки, лебедки, машини за дървообработване и много други варианти.

Реално тук разполагаме с всичко от което едно домакинство и професионално предприятие може да има нужда, без да се налага да правите компромис с качеството за сметка на цената. За това предлагаме различни марки и класове електрически инструменти, за да може всеки да намери това, което пасва най-добре на неговите нужди.

Важно е да се отбележи, че разполагаме с водоструйки и аксесоари, компресори и накрайници, електрически такери, както и други машини на електрическа основа.

Ако имате нужда от повече информация за комплекти или отделни предложения, искате да разберете допълнително за други предложения или имате въпрос относно нашите услуги, можете да се свържете с нас по всяко време.

Защо да се спрете при TeMax.bg

Понеже нашата педантичност и лоялност към клиентите ни си личи не само при избиране на продуктите, които виждате тук, но и през обслужването, което всеки от вас получава. Тези два елемента са и част от причината днес TeMax.bg да един от най-посещаваните и търсени онлайн магазини в България.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от