Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Други машини

След основните дейности, които нашите електрически инструменти покриват, човек можем да се обърне към обработката на фуражи и зареждането на батерии с 18V и 25V стандарт. За тези от вас, който имат други задължения, или желаят винаги да разполагат с работеща и напълно заредена батерия, TeMax.bg създаде категорията „други машини”.

Основните машини, които ще намерите тук

Не всяка дейност в градината изисква професионални машини, но когато човек разчита на закупените инструменти и машини за своята прехрана, е от значение дали те могат да издържат на напрежението.

Нашата мисия с тази категория е да предоставим най-подходящите за вашите нужди инструменти и машини, без значение дали става дума за обработка на материали и суровини, или поддръжката на домакинството.

Поради увеличение в потреблението на акумулаторни инструменти, много от нашите клиенти имат нужда от сигурен начин за зареждане на техните батерии. С правилното зарядно с термална защита и датчици за прегряване, всеки един от вас може да подсигури своята платформа от батерии за продължителен период от време.

Това, което прави едно зарядно за батерии добър помощник в дома или на работа, е бързото му зареждане, тишината на работа, и ефикасността при защита от прегряване на батериите. Термалната защита е от огромно значение, тъй като нещата, които намаляват капацитета и ефикасността на една батерия са именно високите и ниски температури.

За да се предотврати и ограничи нуждата от подмяна на батерии в гаранционен период, ние от TeMax.bg подбрахме най-често срещаните платформи за батерии, именно 18V и 25V, и ви предоставихме първокласни зарядни за тях.

А когато работата е с по-голям обем и имате нужда от бърза преработка на фуражи, за вас има значение не само качеството на продукцията, но и ефикасността на самата машина. Тук ще откриете най-различни по-обем, дебитност и мощност преработвателни за фуражи, както и други машини за спомагане на земеделската и домашна дейност.

Какво приложения имат различните други машини

Платформите за зареждане на батерии поддържат два стандарта, а именно 18V и 25V, тъй като това са най-често срещаните батерии не само в нашия онлайн магазин, но и в света. Тези платформи за зареждане гарантират, че вие винаги ще имате поне 1 заредена батерия, тъкмо навреме да замените вече изтощената.

Преработвателните станции за фуражи изцяло заменят нуждата от човешка намеса и ви предоставят пълен капацитет на работа особено в пиков сезон.

Как TeMax.bg винаги разполага с нужното за вас

Това, което кара хиляди хора да се връщат към нас, е факта, че винаги ще намерят решение на своите проблеми и нужди точно тук. Подобен вид наличност ние постигаме чрез разбиране на нуждите на хората, като винаги имаме поглед над тенденциите – и то винаги имаме правилното решение на правилната за всеки цена.

Прочети повече
Филтри

1-3 от 3 продукти

Филтри

1-3 от 3 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от