Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Възглавници за стол и шезлонг

Филтри

1-22 от 22 продукти

Филтри

1-22 от 22 продукти

Дали ще седите на верандата или през зимата пред печката, всеки стол има нужда от удобна възглавница, с която да ви накара да се чувствате още по-добре.

На предна линия TeMax.bg ви предоставя богата селекция от възглавници за стол и шезлонг на топ цена, с които да оформите своя дом и градинските столове в перфектното място за отдих.

Пълнежи, шарки и размери – всичко за вашите възглавници за стол и шезлонг

Първото нещо, с което възглавниците се различават са това с какво са пълни – нашата селекция съдържа няколко вида пълнежа:

  • Полиестер;
  • Бамбук;
  • Алое Вера.

Всеки пълнеж има своите предимства, като бамбукът и алое верата се комбинират при специални продукти, за да създадат идеалната антибактериална среда.

Предимството на полиестера като пълнеж на възглавници за стол на топ цена, е че е евтин, значително траен и с доста добри показатели на аерация, което означава, че не запарва седалище през лятото.

Разбира се най-важното нещо за една възглавница е да не убива, а да бъде удобна и мека. Тези продукти олекотяват тежестта, която тялото упражнява върху седалище като дават доста стабилна и удобна основа за глутиуса (големия седалищен мускул).

Те позволяват правилната циркулация на кръвта от седалището към бедрата и надолу, което намалява изтръпването и усещането на „заспиване” на крайниците.

Как да направите избор на възглавница за стол и шезлонг

Възглавницата за един стол/шезлонг трябва най-вече да пасва на седалката по размер. Средно статистическите седалки на твърдите столове са с размер от 40см Х 40см – такъв е и размерът на повечето налични тук продукти.

Наличните тук възглавници за стол и шезлонг на топ цена са отличен избор, тъй като прилягат идеално към формата на самия стол, като добавят към неговото удобство и комфорт.

При избор на възглавница е добре да наблегнете на формата на седалката, някои са обли, други са квадратни със заоблени ръбове. Възглавницата трябва да съвпада с формата и размера на седалката, за да изглежда адекватно и естетично.

След това можете да наблегнете на това дали възглавницата има връзки за връзване към стола – някои използват велкро, а други използва пришити към калъфката връзки.

TeMax.bg – единственият логичен избор при търсене на качество

В изминалите 10 години TeMax.bg се превърна в един от най-големите и предпочитани онлайн магазини за домашни потреби, и това не е никак случайно. Успехът ни най-вече се дължи на качествената ни селекция от продукти за дома, на която всеки посетите може да се наслади.

След това идва ред на репутацията ни като сигурен източник на качествени продукти – ако не ви се рискува и искате сигурна покупка, то ние сме правилното място за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от