Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Почистващи препарати за повърхности

Филтри

1-32 от 165 продукти

  1. ВЛАГОАБСОРБАТОР Ceresit AERO БАНЯ 450ГР
    ВЛАГОАБСОРБАТОР Ceresit AERO БАНЯ 450ГР
    19,99 лв.
Филтри

1-32 от 165 продукти

Подът е важна част от всяко едно помещение, без значение какво е неговото основно предназначение. За никого не е тайна, че днес на пазара се предлагат не една или две марки, занимаващи се с производството на препарати за тази част от дома.

Ще се сблъскате с истински колорит, но това съвсем не значи, че всички те са в състояние да ви осигурят чистотата, от която се нуждаете.

Какви препарати за подове ви предлагаме ние от TeMax?

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да предлагаме най-доброто на клиентите. Това е основната предпоставка да залагаме единствено на доказали се многократно производители, които държат на качеството.

Във виртуалния магазин ще откриете познати марки, които и друг път сте срещали на пазара. Важно е обаче да знаете, че не винаги два едни и същи продукта са с еднакво качество. Често се случва, заради по-ниската цена, търговците да предпочитат съответно по-ниското качество.

Така резултатите, които ще ви споходят, със сигурност няма да бъдат същите като онези, наблюдавани по телевизионните реклами.

Ние обаче не си позволяваме клиентите да изгубят доверие в нас, затова единственото, което ще откриете в категорията ни, са първокласни продукти, хигиенизиращи до съвършенство помещението и оставящи след себе си траен и наситен аромат, за който да си спомняте дълго време след това.

Сред множеството предложения ще откриете и готови комплекти с промоционално ниска цена. Освен средство за под, те включват и препарат, с който да почиствате друга част от дома. Страхотно е, нали?

Можете да поставите в количката един или няколко на брой продукта. Не съществуват никакви ограничения в количеството. Само с няколко натискания върху бутона на мишката успявате да финализирате покупката си.

Доверявайки се на TeMax вие си осигурявате перфектната чистота в домовете. Ние знаем кое е най-доброто средство за вашите домове и ви го предлагаме на конкурентно ниски цени. Изберете нас и се превърнете в перфектната себеуважаваща се домакиня.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от