Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Почистващи препарати за повърхности

Филтри

1-32 от 223 продукти

Филтри

1-32 от 223 продукти

Подът е важна част от всяко едно помещение, без значение какво е неговото основно предназначение. За никого не е тайна, че днес на пазара се предлагат не една или две марки, занимаващи се с производството на препарати за тази част от дома.

Ще се сблъскате с истински колорит, но това съвсем не значи, че всички те са в състояние да ви осигурят чистотата, от която се нуждаете.

Какви препарати за подове ви предлагаме ние от TeMax?

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да предлагаме най-доброто на клиентите. Това е основната предпоставка да залагаме единствено на доказали се многократно производители, които държат на качеството.

Във виртуалния магазин ще откриете познати марки, които и друг път сте срещали на пазара. Важно е обаче да знаете, че не винаги два едни и същи продукта са с еднакво качество. Често се случва, заради по-ниската цена, търговците да предпочитат съответно по-ниското качество.

Така резултатите, които ще ви споходят, със сигурност няма да бъдат същите като онези, наблюдавани по телевизионните реклами.

Ние обаче не си позволяваме клиентите да изгубят доверие в нас, затова единственото, което ще откриете в категорията ни, са първокласни продукти, хигиенизиращи до съвършенство помещението и оставящи след себе си траен и наситен аромат, за който да си спомняте дълго време след това.

Сред множеството предложения ще откриете и готови комплекти с промоционално ниска цена. Освен средство за под, те включват и препарат, с който да почиствате друга част от дома. Страхотно е, нали?

Можете да поставите в количката един или няколко на брой продукта. Не съществуват никакви ограничения в количеството. Само с няколко натискания върху бутона на мишката успявате да финализирате покупката си.

Доверявайки се на TeMax вие си осигурявате перфектната чистота в домовете. Ние знаем кое е най-доброто средство за вашите домове и ви го предлагаме на конкурентно ниски цени. Изберете нас и се превърнете в перфектната себеуважаваща се домакиня.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от