Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пепелници

Филтри

1-8 от 8 продукти

Филтри

1-8 от 8 продукти

Пепелникът е практично пособие, навлязло в употреба още преди XIX в., чието приложение няма изгледи някога да се изчерпи. Това е едно от многото доказателства как едни от най-семплите неща могат да бъдат толкова практични и полезни и да правят наистина огромна разлика. Интересно е, че когато все повече дами започнали да използват цигари, направата на пепелници започнала да придобива все повече естетически измерения.

В резултат на това към днешна дата можем спокойно да кажем, че това е естетически издържана вещ, част от най-практичните дребни помощни аксесоари, които могат да се открият в почти всеки дом.

Разнообразие от качествени пепелници на добра цена

TeMax.bg е място, на което може да откриете почти всичко най-необходимо за дома. Затова тук нямаше как да не се погрижим и за любителите на тютюна, включвайки и колекция с качествени и стилни пепелници. Може да попълните своята онлайн поръчка с пепелник за маса и така с една доставка да получите повече практични продукти за своето домакинство.

Тук ще откриете класически модели в плитка цилиндрична форма с плоска основа и ръбове (отвори) по ръба, в които се поставя запалената цигара. Дори и при тези така прагматични вещи ние отново наблягаме на качеството, което е видимо в предпочитаните материали на изработка, а именно метал и стъкло.

Погрижили сме се и за професионалната сфера, чрез включването на модерни цилиндрични кошове с пепелник на върха, които са идеални за откритите части на обществени места, магазини, кафенета, заведения, ресторанти, офис сгради и други подобни. Огромно предимство е, че тук може да закупите качествен външен пепелник от метал, без да е необходимо да отивате до магазина.

Разбира се, в асортимента ни ще откриете дълготрайни и здрави метални пепелници, както и стъклени пепелници, които се почистват лесно и пасват на всеки екстериор.

Търсите решение за ветровитите дни? Изберете ветроустойчив пепелник с механизъм за затваряне, който ще ви помогне да поддържате чистота и спретнатост при всякакви условия.

TeMax – правилният избор за стоки за дома

В TeMax.bg разполагаме с почти всичко необходимо за оборудването на дома, градината и автомобила. Това е възможно, благодарение на тясното ни сътрудничество с редица сигурни доставчици на български и чуждестранни стоки, които изпъкват с практичност, качество и добра цена.

Не забравяйте да се включите в клуб TeMax, който ще ви осигури възможност за натрупване на отстъпки, посредством реализиране на покупки онлайн. Съчетайте полезното с прагматичното и се възползвайте от редовните ни изгодни цени, регулярните отстъпки и уникалните промоции.

ТеМакс – голям избор, добра цена, бързо обслужване и потребителска удовлетвореност.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от