Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Пепелници

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Пепелникът е практично пособие, навлязло в употреба още преди XIX в., чието приложение няма изгледи някога да се изчерпи. Това е едно от многото доказателства как едни от най-семплите неща могат да бъдат толкова практични и полезни и да правят наистина огромна разлика. Интересно е, че когато все повече дами започнали да използват цигари, направата на пепелници започнала да придобива все повече естетически измерения.

В резултат на това към днешна дата можем спокойно да кажем, че това е естетически издържана вещ, част от най-практичните дребни помощни аксесоари, които могат да се открият в почти всеки дом.

Разнообразие от качествени пепелници на добра цена

TeMax.bg е място, на което може да откриете почти всичко най-необходимо за дома. Затова тук нямаше как да не се погрижим и за любителите на тютюна, включвайки и колекция с качествени и стилни пепелници. Може да попълните своята онлайн поръчка с пепелник за маса и така с една доставка да получите повече практични продукти за своето домакинство.

Тук ще откриете класически модели в плитка цилиндрична форма с плоска основа и ръбове (отвори) по ръба, в които се поставя запалената цигара. Дори и при тези така прагматични вещи ние отново наблягаме на качеството, което е видимо в предпочитаните материали на изработка, а именно метал и стъкло.

Погрижили сме се и за професионалната сфера, чрез включването на модерни цилиндрични кошове с пепелник на върха, които са идеални за откритите части на обществени места, магазини, кафенета, заведения, ресторанти, офис сгради и други подобни. Огромно предимство е, че тук може да закупите качествен външен пепелник от метал, без да е необходимо да отивате до магазина.

Разбира се, в асортимента ни ще откриете дълготрайни и здрави метални пепелници, както и стъклени пепелници, които се почистват лесно и пасват на всеки екстериор.

Търсите решение за ветровитите дни? Изберете ветроустойчив пепелник с механизъм за затваряне, който ще ви помогне да поддържате чистота и спретнатост при всякакви условия.

TeMax – правилният избор за стоки за дома

В TeMax.bg разполагаме с почти всичко необходимо за оборудването на дома, градината и автомобила. Това е възможно, благодарение на тясното ни сътрудничество с редица сигурни доставчици на български и чуждестранни стоки, които изпъкват с практичност, качество и добра цена.

Не забравяйте да се включите в клуб TeMax, който ще ви осигури възможност за натрупване на отстъпки, посредством реализиране на покупки онлайн. Съчетайте полезното с прагматичното и се възползвайте от редовните ни изгодни цени, регулярните отстъпки и уникалните промоции.

ТеМакс – голям избор, добра цена, бързо обслужване и потребителска удовлетвореност.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от