Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Смесители за баня и кухня

Филтри

1-32 от 223 продукти

Филтри

1-32 от 223 продукти

В никакъв случай не бива да омаловажавате или подценявате ролята на смесителите, когато става въпрос за обзавеждането на кухня. Всяка една домакиня е наясно, че този елемент се използва многократно, било то за измиване на ръце, зеленчуци, плодове, съдове или друго.

Дори и да не ви се вярва, подборът на тази система е свързан с не малко внимание и грижи. За да сте напълно сигурни, че изборът, който правите, е правилен, то задължително правило е да пазарувате от магазин, разполагащ с почти неизчерпаемо разнообразие от артикули.

TeMax е мястото, от където да закупите висококачествени смесители за мивка на цени, достъпни за масовия потребител.

Какви смесители за баня и кухня ви предлагаме ние от TeMax?

За нас преди всичко са потребностите, нуждите, желанията и търсенията, от страна на клиента. В старанието си да ги задоволим, то ние селектирахме същинска палитра от модели, готови да заблестят в дома ви.

Преди да поставите в кошницата който и да е било артикул, то съветваме да помислите върху това как си представяте личното удобство, за каква употреба мечтаете, какви са представите ви за лукс, изтънченост и изисканост. Едва след това можете да се насочите към определен вид артикули.

Два са основните модели, които ще забележите не само в нашия онлайн магазин, но и в повечето обекти в страната – едноръкохватков и двуръкохватков. При първият модел водата се пуска, спира и регулира с помощта на лост, а при втория модел това се случва, благодарение на двата интегрирани крана.

Що се отнася до формите, те наистина са крайно разнообразни. Наблюдаваме, че все още масово предпочитани остават класическите модели. Те несъмнено ще поставят онзи завършващ елемент в кухнята, за който дълго време сте в търсене.

За какво да внимаваме при покупка?

Всички ние знаем, че основното потребление на вода във всеки обитаван дом, е кухнята. Следователно уредът, чрез който се сдобиваме с вода, следва да бъде устойчив и да подлежи на всякакви натоварвания.

Всяка една домакиня си мечтае за модел, който да се почиства и поддържа изключително лесно. Все пак забързаното ежедневие и натовареният график на мнозина от нас не позволяват да отделяме твърде много време в чистене и поддържане на домашната хигиена. Преди да се отправите към финализирането на покупка, уверете се, че сте се запознали максимално добре с функциите, спецификите и характеристиките на дадения смесител.

Избирайки да пазарувате от TeMax, то вие не просто ще спестите средства и време, но също така ще се сдобиете с мечтаната за всяка домакиня кухня. Ние предлагаме единствено най-доброто, появявало се някога на пазара!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече

Какви видове смесители за баня има?

На пазара и съответно в онлайн магазина на Temax.bg ще намерите няколко вида смесители за баня. Най-често избираните смесители са едноръкохваткови или двуръкохваткови, термостатични или сензорни смесители.Изборът често зависи от интериора на банята или личните предпочитания на ползвателите на смесителите за баня. Моделите с една ръкохватка са популярни заради лесната регулация на температурата и потока на водата.Друг вид смесители - термостатичните, предоставят постоянна температура и защита от прекалено гореща вода. Смесителите със сензорно управление позволяват активиране на водата без докосване и са подходящи за спазването на допълнителни мерки за хигиена.

 

Как се прави правилно почистване на смесителите за баня?

Ръкохватките на смесителите за баня могат да бъдат много замърсени места. Дори и те да се използват с цел измиване на ръцете, ръкохватките се докосват преди и след като ръцете са измити.Така част от микробите може да останат по ръцете. Заради това трябва често да се прилага почистване и поддръжка на смесителите.Най-лесният и бърз начин да почистим смесителите с д помощта на гъба или мек парцал и подходящ препарат за повърхността на смесителя. Топла вода и оцет също имат добър ефект за почистването и отстраняват драскотини по повърхността.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от