Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Плажни чадъри

Филтри

1-11 от 11 продукти

Филтри

1-11 от 11 продукти

Ако има един задължителен спътник на плажа, то това е плажният чадър. Той е закрилата от жаркото слънце в онези моменти, когато просто искаш да си почиваш без да си на припек.

Едва ли има семейство без поне един чадър за плаж, затова от TeMax.bg направихме специална селекция от плажни чадъри както за индивидуално ползване, така и за големи групи от хора.

Идеалната защита за плажа и басейна

Слънцето е страхотен източник на витамин Д, който се синтезира в горните слоеве на кожата, допринасяйки за здравето на костите, доброто настроение и приятния тен, който мнозина търсят.

Но прекомерното излагане на вредните UV лъчи произлизащи от слънцето могат да имат доста негативен ефект над цялостното здраве на човека.

Затова какво можете да направите? Да се скриете под сянката на своя нов плажен чадър от TeMax.bg. Нашата селекция от чадъри за плаж е израз на пълното пазарно разнообразие.

Тук можете да намерите не само продукти с малка сенчеста стъпка, но и такива за по-голяма група от хора с пълна UV защита и издръжлив на вятър материал.

Освен защитата от вредните слънчеви лъчи, наличните тук продукти предоставят и доста силна основа, ребра и мембрана, която усърдно удържа на силни пориви от вятър.

Защита от UV лъчи с правилните плажни чадъри

При селекция от плажни чадъри с толкова богато разнообразие, това, на което е добре да се фокусирате е именно размерът и дизайна. На преден план излизат чадърите тип плажна тента, които са удачен избор за големи семейства или групи от приятели.

Те ви предоставя отлично покритие в по-голям радиус за значително по-голяма част от деня. Основната им характеристика е, че идват с две подвижни части, които слизат от главния корпус и могат да бъдат закотвени за пясъка.

Така се освобождава повече пространства под чадъра и се гарантира по-добро покритие за повече хора.

Малките семейни чадъри също имат отлично покритие, с диаметър от 160 до 200см и отлично подкрепено подвижно рамо за задаване на наклон.

Като част от аксесоарите за плажни чадъри също така предлагаме стойки за чадъри тип свредно, които ви позволяват да подсигурите чадъра си още по-добре към ронливи пясък.

Източник на надеждни избори от 2004-та – TeMax.bg

Екипът на TeMax се гордее със своята работа и го показва при създаването на селекции за най-различни продукти.

Няма значение дали строите къща, веранда или правите ремонт, дали оборудвате двора и терасата си с градински мебели, вие ще откриете отлични избори от предварително проверени и тествани качествени продукти от добре познати производители.

Направете правилното решение още днес и изберете своя следващ продукт за дома или градината от най-бързо растящия онлайн магазин в България – ТеМаx.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Как да изберем големината на плажния чадър?

При покупката на чадър, който да ви пази сянка на плажа трябва да обмислите диаметъра на шапката. Големината, която търсите трябва да бъде съобразена с броя хора, които искате да могат да се възползват от сянката на чадъра.
Има 5 вида чадъри за плаж според големината:
• Много малък: до 160 см диаметъра, за един човек;
• Малък: 180 см диаметъра, побира до двама човека;
• Среден: до 200 см, подходящ за до трима човека;
• Фамилни плажни чадъри: до 220 см диаметъра, за до 4 човека;
• Много големи: градински чадъри;

 

 

Какви защити трябва да има един чадър за плаж?

Качествените чадър за плаж, които ще намерите в Temax.bg притежават UV защита, ветро-устойчивост и не са подвластни на бързо износване.
Високата степен на UV защита е много важна, защото това гарантира, че чадъра ще успее да предпази седящите под него от силните слънчеви лъчи.
Морският бряг много често е силно ветровито място, за това фактора ветро-устойчивост също е от значение. Това гарантира, че чадъра няма да се чупи при наличието на силен морски бриз или изненадваща лятна буря. Плажните чадъри трябва да имат здрава носеща конструкция, а шапката да е изработена от устойчив материал.

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от