Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Шезлонги

Филтри

1-12 от 12 продукти

Филтри

1-12 от 12 продукти

Шезлонгът се води луксозна покупка, тъй като е обвързана с незадължителна част от мебелите за градината, но това не означава, че трябва да се лишим от придобиването на такова удобство, каквото е шезлонга.

Не е случайно, че този вид градинска мебел се асоциира с почивката, разтухата и възможност наистина да се отпуснем, дали в градината, пред басейна или докато сме на поход.

Какъв шезлонг да закупите за дома си

В онлайн магазина на TeMax.bg можете да намерите различни по форма и спецификация шезлонги, които позволяват на техния собственик да се отпусне по различни начини. Това, което ще определи кой от шезлонгите ще ви пасне най-добре, зависи изцяло от това колко сте високи, дали ще желаете вашата придобивка да притежава възглавничка и място за лактите.

За да дадем шанс на всеки наш потребител да избере точно това, от което има нужда, решихме да добавим и предложения, които се разминават със стандартния подход и дизайн. Имаме предложения, които идват с възглавница, такива, които могат да се сгъват и прибират и такива, които имат вграден сенник, който пасва точно на лицето на лежащия.

Нашите предложения идват и в различни цветове и дизайни, като за тяхната поддръжка е добре да се знае, че по-светлите оттенъци са значително по-лесни за цапане от тъмните. Разбира се, това колко поддръжка ще изисква един шезлонг, изцяло зависи от това от какъв материал е направен.

Отдавна на пазара има налични предложения на шезлонги, които не спазват голия дизайн от пластмаса, а вече има налични и такива които са направени от синтетичен, дишащ плат.

Този плат омекотява сядането и ползването на шезлонга, като нежно поема тежестта на тялото и му позволява да заеме удобна за него форма.

Какво трябва да е налично при всички шезлонги

Най-важното за която и да е мебел, особено такава, която е направена за излежаване, е тя да бъде удобна по време на употреба. За това и нашият екип заложи на различни по изработка шезлонги, които могат да паснат на нуждите на разнообразните ни клиенти – има платнени, синтетични, от пластмаса и дори такива направени от множество материали.

TeMax.bg – винаги с правилните избори за вашите нужди

Можем с увереност да твърдим, че това което намирате тук като селекция от продукти, е от високо качество и го казваме, не просто защото го предлагаме, а защото полагаме усилия за удовлетвореността на крайния клиент.

Благодарение на вече изградени мрежа и партньорства с множество доставчици, ние можем да ви предоставим голям набор от различни продукти и мебели за градина и то на доста ниска цена.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от