Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Влагоустойчиво осветление

Филтри

1-32 от 54 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 54 продукти

Страница

Създаването на лампи, които са устойчиви на влага изисква прецизност на изработка, боравене на некорозивни материали, както и изключителна преднамереност.

Точно с такива продукти разполагаме тук, като можете да намерите огромна селекция от влагоустойчиви лампи, подходящи за стенен и таванен монтаж.

Те варират в своята защита от влага от IP41 до IP65, като предоставят отлична и дълготрайна влагоустойчивост дори при директно попадане на вода върху плафона.

Обезопасяване на осветлението в банята

Външното осветление, за разлика от това в помещения, е под особено вид влияние. Той в почти непрестанен досег до влага под най-различни форми – от изпарения, кондензация дори директен контакт с водни маси.

Затова се създава специализирано осветлението с висок клас на влагоустойчивост, за да се гарантира пълната безопасност на електроснабдителната система и самите потребители.

Най-ниският клас валгоустойчивост е IP41, като той предпазва вътрешната система от прах и изпарения.

Най-високият клас е IP65, като той гарантира пълна защита на вътрешната електроника на осветителното тяло, дори при директен контакт с водни маси, струи от маркуч и дъжд.

За да се гарантира пълната защита на какъвто и да е клас осветление за баня, е важно то да бъде монтирано правилно, като задната част не бива да има отвори, които не са защитени или запечатани.

Как да направите правилен избор на влагоустойчиви лампи

Различните класове от влагоустойчиви лампи пасват на различен вид потребителски нужди.

Важно е да обърнете внимание четири основни фактора при избор на подобен вид осветително тяло, те са:

  • Осветеност на помещението;
  • Начин на монтаж;
  • Позиция на осветителното тяло;
  • Възможност за преместване.

Способността ви да премествате или насочвате осветлението в удачна за момента посока е важен елемент за много домакинства.

Много производители на подобни осветителни тела проектират своите продукти именно с подобен замисъл – да позволят по-удобно преживяване на потребителя.

Разбира се, това не означава, че фиксираните тела нямат своите предимства, но е добре да се вземат предвид нуждите на потребителите, поне в контекста на насоченост на осветлението.

Най-добрите продукти на най-ниски цени – TeMax.bg

Цената на един продукт е пряко свързана с неговото търсене, качеството на изработка както и наличието му на пазара.

Но на TeMax.bg вие можете да намерите редки, висококачествени продукт, на отлична цена – без да се налага да давате излишни пари или да чакате дълго време.

С бързата ни доставка до всички точки на страната, всеки българин може да се зарадва на висококачествени продукти.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от