Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Маламашки

Филтри

1-15 от 15 продукти

Филтри

1-15 от 15 продукти

Като част от довършителната строителна дейност, шпакловането, измазването и шлайфането на повърхности изискват специални строителни инструменти като наличните тук продукти. Те са семпли, но изключително полезни ръчни инструменти за довършителна и основна строителна дейност.

Затова екипът на TeMax.bg направи богата селекция на различни на вид маламашки, с които да гарантирате пълното и задоволително завършване на всеки строителен проект.

Какви маламашки има на пазара

На пазара има много видове маламашки, толкова много, че е трудно да се разграничат или да се разбере коя за какво се ползва. Затова днес ще ви разясним малко повече за какво се ползват наличните тук продукти.

Реално вие ще откриете:

  • Права маламашка;
  • Гребеновидна маламашка;
  • Грапава маламашка;
  • Гумена маламашка;
  • С размери от 270х125мм до 400х180мм;
  • Пореста маламашка за миене на плочки;
  • Маламашка за шлайфане и рендосване.

Най-объркваща може да бъде гребеновидната маламашка, тъй като там има няколко вида. Тези с по-редкия гребен са за лепене на плочки на стена, докато тези с по-фин гребен са за лепене на плочки на под.

Размерите също объркват хората – кой е най-добър – по-голям или по-малък? Реално е въпрос на избор, това, което ви удобно за ползване и това колко смес искате да разнасяте наведнъж.

Някои маламашки са удобни за ползване за под, а други за стени. Това също ще се определи от вида на дръжката - някои са със затворени дръжки, а другите с отворени.

Първите са най-добри за лепене, докато тези със затворени дръжки за дообработване на повърхността. Такива са маламашките за шлайфане на мазилка и шпакловка.

Защо са толкова популярни тези инструменти

Популярността на тези инструменти се дължи на тяхната практичност, семплост и надеждност. Те са доста полезни, ценни и реално специално пригодени за една конкретна дейност.

PVC маламашките са доста популярни, особено напоследък, тъй като са леки, доста евтини и са изненадващо издръжливи. Алуминиевите и тези направени с основа от неръждавейка също намират ползване, тъй като са по-твърди и реално могат да носят на повече натиск – тоест да доставят по-предсказуеми и контролируеми резултати.

Ако не сте сигурни какво да купите можете да ни попитате директно по телефона или имейл.

Какво прави TeMax.bg най-търсения магазин за строителни инструменти

Това, което ни прави доста често срещано решение на много проблеми е това, че имате голямо текучество на инструменти. Това разнообразие помага на много да намерят интересни и нови инструменти, или да се снабдят с точно това, от което имат нужда.

Потърсете вашия бъдещ инструмент при нас и спестете време, усилия и пари – помогнете си още днес и изберете ТеМакс.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от