Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Найлон за оранжерии

Основното приложение на подобни изделия като покривен найлон (познат още като найлон за оранжерии) е в контекста на градинарската и земеделска дейност.

Това, което е от значение за много от клиентите на TeMax.bg, е продуктите закупени от нас да бъдат издръжливи, дълготрайни и да могат да бъдат използвани за повече от 1 сезон, тъй като това намалява разходите в началото на всеки следващ.

За какво се ползва найлонът за оранжерии

Това, за което се ползва този найлон може да варира значително, тъй като се намират приложения не само в градинарството, но и строителната дейност.

Реално, подобен вид покривала могат да се използват, за да запазят дървата сухи през дъждовен период, за покриването на строителни материали и за запазването на чисти подове по време на ремонт.

В контекста на земеделието, продукти като покривен найлон /найлон за оранжерии/ се използва за запазването на свежи и значително по влажни растения. При покриването на насаждение от нискорастящи растения, един земеделец може да запази влагата покрай корените, като така намалява необходимостта от по-редовно напояване.

Друго полезно приложение е ограничаването на израстването на нежелани култури, като това се постига чрез направата на прорези точно там, където излизат желаните растения.

На другите места, плътните найлони не позволяват на слънцето да проникне и така се забавя израстването на нежелани растения, които ще се конкурират с насажденията.

Тези найлони могат да се ползват и като временен парник, които да предпазят нежните, млади нискорастящи растения от скреж, слана или набези на насекоми.

Какви вариации на покривен найлон има в тази категория

Тук предлагаме както мрежести, проветриви найлони, така и плътни и тъмни такива. Тяхната роля е както описахме по-горе – да запазват растения от изникването на израстъци. От там, в зависимост от нуждите на една градина или нива, могат да се ползват спомагателни принадлежности, за да се продължи гестационният период на определени видове.

Друг продукт, който ще намерите в редовете на предложенията ни, са оразмерените ни покривала за парници с предвидени врати от двете страни.

Тези мрежи и найлони могат да се ползват с конкретни конструкции, като размерите са точни и специфични. Добре е да съобразите вашия избор с налична или бъдеща конструкция.

Какво ви гарантира пазаруването от TeMax.bg

Това, което можем да ви гарантираме е сигурност при пазаруване, точност при комуникация с наши представители и винаги вярна информация.

Можем и да ви дадем най-добрите цени на пазар, и понеже знаем, че за вас качеството е важно, избираме нашите предложения много внимателно – за това работим само и единствено с доверени доставчици.

Прочети повече
Филтри

1-2 от 2 продукти

Филтри

1-2 от 2 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от