Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Тикса и ленти

Филтри

1-32 от 89 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 89 продукти

Страница

В тази категория със сигурност ще попаднете на всички онези хартиени тикса, които са ви крайно необходими. Разнообразието от дебелина, функции и дължина е наистина голямо.

Много от моделите са предназначени за изолиране, други са за двустранно лепене, трети за боядисване, предотвратяващи хлъзгане и много други. Вярваме, че богатият ни асортимент е предпоставка да направите безпогрешен избор.

Нашите хартиени тикса ще ви бъдат от огромна полза при строително – ремонтните дейности, както и в бита. Предлагаме ви продукти на доказали се марки в тази сфера, което е гаранция, че инвестицията ви си е заслужавала напълно.

Хартиени тикса – основни свойства и характеристики

Тиксото бива наричано още самозалепваща се лента. Състои се от два слоя. Единият е този, с който се извършва самото залепване, а другият е носещ. В съчетание те допринасят за това, което е в действителност материалът.

Носещият слой би могъл да бъде крайно разнообразен. Много от клиентите си избират продукта, спрямо него, тъй като нямат достъп до залепващия слой. Достатъчно им е да видят от какъв материал е самият носещ слой и да прибавят в кошницата няколко артикула, които ще им влезнат в употреба рано или късно.

Ние обаче ви съветваме да проявявате внимание и прецизност, когато избирате и лепилния слой, тъй като той определя здравината на залепването.

Какво е основното предназначение на двойнозалепващата лента?

Тя са крайно подходяща както за монтажни цели, служещи за закрепването на два отделни елемента, така и в бита. Много електротехници ползват подобни на хартиените тикса, изолирбанд, за различни дейности.

Ако искате да се сблъсквате с огромно разнообразие и несравнимо качество, то предлагаме ви да посетите нашия онлайн магазин. Тук ще откриете всичко, което ви е необходимо, така че ремонтът да протече по безупречно гладък начин.

Ако имате някакви запитвания, то не се колебайте да се свържете с обслужващия ни персонал. Любезните служители ще ви консултират и напътстват с цел разрешаване на най-сложния за вас казус. Изборът е TeMax!

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от