Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 200 лв. Виж повече

Мокет

Мокетите са особен вид подова настилка, която вижда масово приложение в офис обстановки не само в България, но и навсякъде по света. Причината зад това се дължи на универсалните свойства на мокета, както и топлоизолационните му възможности.

Защо да изберете мокет за дома или офиса

Един мокет може да бъде както голям ангажимент при поддръжка, така и невероятно добра инвестиция, особено ако трябва да покриете голяма площ. Именно това ги прави толкова често срещани в офис пространства и домове, тъй като те запазват усещането на топлина и уют на пода, омекотяват стъпката и правят чистенето доста по-лесно.

Именно чистенето е и тема на размисъл за много хора, на които им предстои да направят подобна инвестиция. За разлика от ламинирания паркет, един мокет е доста по-лесен за почистване, не поради своята структура, а защото фибрите локализират мръсотията на едно място.

При свободните, не-фибрести подови настилки като балатума, например, прах или кал биха били много по-разпространени и разстелени из цялото помещение. Но при подовете с мокет, мръсотията остава на едно място, което увеличава чистотата на помещението и намалява нуждата от цялостно почистване.

Това е причината много обществени места, като държавни и общински администрации, да избират мокета като основна подова настилка. Има и доста детски градини, които избират оцветените мокети с писти за игра, тъй като те предоставят топло място за игра на децата, без да има риск от настинка при допир до студенината идваща от пода.

Какви мокети има налични

Тук на TeMax.bg можете да намерите повече от 60 различни вида мокети направени от естествени и изкуствени фибри и материали. При нас има продукти подходящи за дома и офиса, като единствената разлика между двата избора са идеите ви за интериорен дизайн и нуждите на вашето семейство или колектив.

Основната разлика между различните предложения се състои в състава и размера на фибрите, както и различните шарки и дизайки, които въпросните фибри създават. Общо приетата дебелина на един мокет е от 4мм, но има и продукти, които са с 30мм дебелина, което ги прави изключително меки, но подходящи само за частни случаи.

Мокетите най-вече се различават по своята шарка, което е и доста важен и решаващ фактор за много от нашите клиенти. За щастие ви предоставяме богато разнообразие от най-различни продукти на добра цена.

Какво отличава TeMax.bg и защо да ни се доверите

Това, което ни отличава, е че ценим вашето време, пари и усилия и смятаме, че всеки наш клиент заслужава възможно най-доброто. Без значение дали пазарувате за мокет, балатум, плочки или други подови настилки, ние винаги ще ви предложим възможно най-доброто на най-достъпната пазарна цена за страната.

Прочети повече
Филтри

1-20 от 20 продукти

Филтри

1-20 от 20 продукти

© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от