Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Мокет

Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 37 продукти

Страница

Мокетите са особен вид подова настилка, която вижда масово приложение в офис обстановки не само в България, но и навсякъде по света. Причината зад това се дължи на универсалните свойства на мокета, както и топлоизолационните му възможности.

Защо да изберете мокет за дома или офиса

Един мокет може да бъде както голям ангажимент при поддръжка, така и невероятно добра инвестиция, особено ако трябва да покриете голяма площ. Именно това ги прави толкова често срещани в офис пространства и домове, тъй като те запазват усещането на топлина и уют на пода, омекотяват стъпката и правят чистенето доста по-лесно.

Именно чистенето е и тема на размисъл за много хора, на които им предстои да направят подобна инвестиция. За разлика от ламинирания паркет, един мокет е доста по-лесен за почистване, не поради своята структура, а защото фибрите локализират мръсотията на едно място.

При свободните, не-фибрести подови настилки като балатума, например, прах или кал биха били много по-разпространени и разстелени из цялото помещение. Но при подовете с мокет, мръсотията остава на едно място, което увеличава чистотата на помещението и намалява нуждата от цялостно почистване.

Това е причината много обществени места, като държавни и общински администрации, да избират мокета като основна подова настилка. Има и доста детски градини, които избират оцветените мокети с писти за игра, тъй като те предоставят топло място за игра на децата, без да има риск от настинка при допир до студенината идваща от пода.

Какви мокети има налични

Тук на TeMax.bg можете да намерите повече от 60 различни вида мокети направени от естествени и изкуствени фибри и материали. При нас има продукти подходящи за дома и офиса, като единствената разлика между двата избора са идеите ви за интериорен дизайн и нуждите на вашето семейство или колектив.

Основната разлика между различните предложения се състои в състава и размера на фибрите, както и различните шарки и дизайки, които въпросните фибри създават. Общо приетата дебелина на един мокет е от 4мм, но има и продукти, които са с 30мм дебелина, което ги прави изключително меки, но подходящи само за частни случаи.

Мокетите най-вече се различават по своята шарка, което е и доста важен и решаващ фактор за много от нашите клиенти. За щастие ви предоставяме богато разнообразие от най-различни продукти на добра цена.

Какво отличава TeMax.bg и защо да ни се доверите

Това, което ни отличава, е че ценим вашето време, пари и усилия и смятаме, че всеки наш клиент заслужава възможно най-доброто. Без значение дали пазарувате за мокет, балатум, плочки или други подови настилки, ние винаги ще ви предложим възможно най-доброто на най-достъпната пазарна цена за страната.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какви са предимствата на мокетите?

Тези подови настилки допринасят изключително много за уюта в дома. Мокетите са много приятни на допир и осигуряват допълнителна топлоизолация. Те не позволяват пода да изстине, което допринася за запазването на постоянни температури в дома през зимата.
В онлайн магазина на Temax.bg ще намерите голямо разнообразие от модели и цветове, от които да изберете тези, които най-добре ще паснат на интериора във вашия дом. Това е един лесен начин да придадете стилен вид на помещението и да го направите по-уютно. Тези подови настилки са подходящи за поставяне както в дома, така и в офиса.

 

Как да изберем мокет според помещението?

Преди да направите своя избор и да поръчате мокет от нашия онлайн магазин трябва да се съобразите с особеностите на помещението, в което ще го поставяте. Като за начало направете нужните измервания на размера на пода. Ако пода ви има неправилна форма поради поставянето на камина или вградени мебели трябва да се съобразите с това.
Избора на цвят също е важен и ви съветваме да го направите според цвета на стените. Изчистения дизайн прави стаята да изглежда по-голяма, докато наличието на шарки създава илюзията за по-малко помещение. Дизайна на мебелите също може да играе роля при избора на модел.

 

 

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от