Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Ароматни свещи

Филтри

1-32 от 126 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 126 продукти

Страница

Знаете ли, че до известна степен уютът е резултат от всички онези малки и незначителни на пръв поглед аксесоари, на които всяка дама отдава прекомерно значение.

За мъжката половина от аудиторията на онлайн магазина TeMax казаното може и да им звучи несериозно, но ако се вгледате по-дълбоко, то със сигурност ще съзрете истина в думите ни.

Какво ли би бил един дом, ако в него не е тляла поне една ароматна свещ, изпълваща въздуха с плодови, екзотични или цветни нотки?! Никак не е случаен фактът, че създадохме цяла една категория, в която да поместим множество единични свещи, чиято цел е да попълни празните звена в уюта, хармонията и топлината, които вие градите и създавате години наред.

Избирайки да отделите част от свободното си време в покупка на артикул от този сектор, то няма да забележите как изведнъж в дома ви ще се вмъкне романтиката, за която мечтаете.

Какви единични ароматни свещи ще откриете при нас?

Свещите, които ви предлагаме в онлайн магазина, на първо място са многообразни. Целта ни е да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни сред вас. Вярваме, че тук ще откриете решение, отговарящо на индивидуалното ви търсене.

Ценовият диапазон е изцяло съобразен с възможностите на масовия потребител. С малко средства можете да постигнете много.

Свещите са перфектният начин да зарадвате половинката си или човек, на който държите. Какво ще кажете за една приятно ухаеща восъчна фигура, опакована в красив пакет с ослепителна панделка върху него?!

Нима подобен жест няма да се хареса на нежните ви половинки? Разбира се, че да. Гарантираме, че не съществува дама, която да не оцени тази мила демонстрация на обич и уважение, а защо не и ухажване.

Отделен е въпросът ако вие самите сте любители на восъчни изделия. Съществуват хора, които не си представят деня, ако вечер, прибирайки се от работа, не запалят поне една свещ, която да им заблести нежно.

Пламъкът успява да успокои човешкото съзнание, прочиствайки го от негативните и отрицателни мисли и емоции, насъбирани с дни и седмици. Пробвайте и сами ще се уверите.

Разнообразни, красиви, интересни, семпли, различни по форма, големина и аромат, нашите единични свещи ще се впишат перфектно към всяко едно интериорно обзавеждане, без значение от това, на каква стилистика сте заложили.

TeMax сме онлайн магазин, от който можете да пазарувате декоративни предмети бързо, лесно, удобно и без да напускате комфорта, в който сте се настанили. Ние ви предлагаме разнообразие, сред което да извършите своя индивидуален избор. Доверете ни се и с наша помощ и вашето въображение ще постигнем точно онзи уют, който си представяте.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от