Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Чистачки

Филтри

1-29 от 29 продукти

Филтри

1-29 от 29 продукти

Понякога се случва така, че чистачките на автомобила ни просто отказват или вече не са годни за употреба.

Започват да скърцат, вместо да изпълняват функцията си и да почистват предното стъкло, те правят точно обратното – замърсяват го още повече.

Огромното разнообразие от чистачки прави избора на правилните труден. Затова от TeMax ви предлагаме чистачки за кола с най-различни размери.

Кой модел чистачки за кола е най-подходящият за вас

За да установите кой модел чистачки е точният за вас, обърнете внимание на това какви са оригиналните чистачки на автомобила ви.

Съществува възможност различни модели да пасват на колата ви. Разучете какви видове чистачки могат да бъдат поставени на предното стъкло.

Трябва да проверите размера на своите чистачки за кола. Преди да направите покупка, измерете колко точно са дълги двете чистачки. Имайте предвид, че дължината на двете може да бъде различна.

Изработката и материалът на чистачките също е от значение. Повечето са направени от метална рамка и гума. Ако досега сте използвали такива и сте доволни, заложете на тях.

Въпреки това можете да се спрете и на такива, които предлагат по-добро качество. Силиконовите чистачки за кола имат по-голяма издръжливост.

Изберете ли тях, няма да ви се налага често да ги сменяте. Също така този тип чистачки могат по-лесно да избърсват водата по-ефективно.

Много често се случва по-евтините и нискокачествени чистачки да се износват лесно през зимата.

Ако колата ви не е в гараж, а е паркирана отвън, вледененият сняг може да наруши целостта на гумата. Имате и друга опция – безрамкови чистачки. Както се подразбира от името, този тип чистачки нямат рамка.

Вместо това имат пружинен дизайн, който им помага да прилепват повече до стъклото и така бъдат по-ефективни при чистенето. Структурата им помага и на аеродинамичните им свойства.

Те са подходящи и за зимния период, защото степента им на издрържливост е по-висока. Този тип чистачки са тествани в най-сурови условия и могат да издържат на много ниски температури.

Бонус съвет: Редовно проверявайте в какво състояние са чистачките на колата ви. Няма нищо по-лошо от това да спрат да функционират докато шофирате в силен дъжд.о степента им на издръжливост е по-висока.

TeMax – имаме всичко необходимо за вас

Ако все пак трудно можете да направите избор, екипът на TeMax.bg ще ви асистира в решаването и на най-сложния проблем.

Можете да ни имате доверие и да разчитате на отзивчивостта на нашите консултанти. Ние знаем от какво имате нужда и сме готови винаги да помогнем.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от