Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хладилни чанти и охладители

Филтри

1-14 от 14 продукти

Филтри

1-14 от 14 продукти

Какво е времето за съхранение на хладилните чанти?

Времето за съхранение на продукти в хладилната чанта е един от най-важните фактори при избор. Този критерий се нарича време за поддържане на температурния режим и може да варира при всеки модел.
От ключово значение за неговата продължителност е вида на продуктите, които ще се съхраняват. При стандартни продукти като напитки времето за поддържане на температурен режим е между 3-4 часа. Колкото по-голяма е чантата, толкова повече време за съхранение предлага.
Моделите с батерии задържат постоянна температура през целия ден.

 

Как охладителите допринасят за задържането на постоянен температурен режим?

В Temax.bg ще намерите и охладители. Това са допълнителни пакети, които съдържат вода и нетоксично охлаждащо вещество. Те са поставят на дъното на хладилни чанти, по стените или около продуктите. Преди да ги използвате трябва да престоят във фризер на много ниски температури за период от време между 4 и 10 часа.
Тези аксесоари за изстудяване се предлагат в най-различни форми – от меки до твърди. От това зависи гъвкавостта на охладителите и къде е подходящо да ги поставите. Интересно е да се отбележи, че те могат да бъдат използвани и за затопляне. За целта трябва да се увият в кърпа и поставят в микровълнова печка.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от