Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хладилни чанти и охладители

Филтри

1-6 от 6 продукти

Филтри

1-6 от 6 продукти

В този сектор от онлайн магазина сме се постарали да ви селектираме множество на брой хладилни чанти, които са крайно разнообразни като модели, вместимост, дизайн, материали и цени.

Едно е нещото, което ги свързва помежду им, и това е качеството. Гарантирано до вас достигат единствено продукти, които са с ясен произход и са плод на едни от най-известните световни марки.

Какви хладилни чанти ще откриете при нас?

Моделите са наистина разнообразни и това се дължи на стремежът ни да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Безспорно електрическите модели са перфектно допълнение към всеки къмпинг, излет, разходка в природата или ден, прекаран на брега на морето.

Те позволяват да бъдат включени към запалката в превозното ви средство и така да поддържате постоянно ниска температура, спомагаща за охлаждането на вашите напитки. Вместимостта от 24 литра ги превръща в жадувано творение, до което всеки иска да се добере.

Тежестта на самата чанта не е никак голяма, което улеснява процеса на пренасяне от едно място на друго. В нея можете да поберете безброй бутилки алкохолни и безалкохолни питиета, достатъчни за няколко дни, далеч от дома.

Други от моделите, които ще откриете при нас, са в състояние да ви осигурят поддържането на постоянно ниски и високи температури, в зависимост от това какви са личните ви нужди и предпочитания, както и за каква цел ще бъде използвана самата чанта.

Разбира се в селекцията ще попаднете и на далеч по-класически и опростени модели, които охлаждат с помощта на специални охладители. При направата им се използва напълно безвреден гел, който след престой от няколко часа в камерата, е вече в готовност да осигури температурата, от която се нуждаете.

Охладителите се продават и като допълнителни аксесоари, които можете да закупите на ниски и изключително изгодни цени.

Доверете се на TeMax, защото ние знаем кое е най-доброто за вас. Освен това ви предлагаме висок клас продуктово многообразие на цени, достъпни за масовия потребител. Всеки един от артикулите от онлайн магазина е с ясен произход.

В случай, че имате някакви въпроси или запитвания, свързани с охлаждащите творения, то не се колебайте да ни потърсите. TeMax е правилният избор за разумния гражданин.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

Какво е времето за съхранение на хладилните чанти?

Времето за съхранение на продукти в хладилната чанта е един от най-важните фактори при избор. Този критерий се нарича време за поддържане на температурния режим и може да варира при всеки модел.
От ключово значение за неговата продължителност е вида на продуктите, които ще се съхраняват. При стандартни продукти като напитки времето за поддържане на температурен режим е между 3-4 часа. Колкото по-голяма е чантата, толкова повече време за съхранение предлага.
Моделите с батерии задържат постоянна температура през целия ден.

Как охладителите допринасят за задържането на постоянен температурен режим?

В Temax.bg ще намерите и охладители. Това са допълнителни пакети, които съдържат вода и нетоксично охлаждащо вещество. Те са поставят на дъното на хладилни чанти, по стените или около продуктите. Преди да ги използвате трябва да престоят във фризер на много ниски температури за период от време между 4 и 10 часа.
Тези аксесоари за изстудяване се предлагат в най-различни форми – от меки до твърди. От това зависи гъвкавостта на охладителите и къде е подходящо да ги поставите. Интересно е да се отбележи, че те могат да бъдат използвани и за затопляне. За целта трябва да се увият в кърпа и поставят в микровълнова печка.

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от