Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Хладилни чанти и охладители

Филтри

1-4 от 4 продукти

Филтри

1-4 от 4 продукти

В този сектор от онлайн магазина сме се постарали да ви селектираме множество на брой хладилни чанти, които са крайно разнообразни като модели, вместимост, дизайн, материали и цени.

Едно е нещото, което ги свързва помежду им, и това е качеството. Гарантирано до вас достигат единствено продукти, които са с ясен произход и са плод на едни от най-известните световни марки.

Какви хладилни чанти ще откриете при нас?

Моделите са наистина разнообразни и това се дължи на стремежът ни да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Безспорно електрическите модели са перфектно допълнение към всеки къмпинг, излет, разходка в природата или ден, прекаран на брега на морето.

Те позволяват да бъдат включени към запалката в превозното ви средство и така да поддържате постоянно ниска температура, спомагаща за охлаждането на вашите напитки. Вместимостта от 24 литра ги превръща в жадувано творение, до което всеки иска да се добере.

Тежестта на самата чанта не е никак голяма, което улеснява процеса на пренасяне от едно място на друго. В нея можете да поберете безброй бутилки алкохолни и безалкохолни питиета, достатъчни за няколко дни, далеч от дома.

Други от моделите, които ще откриете при нас, са в състояние да ви осигурят поддържането на постоянно ниски и високи температури, в зависимост от това какви са личните ви нужди и предпочитания, както и за каква цел ще бъде използвана самата чанта.

Разбира се в селекцията ще попаднете и на далеч по-класически и опростени модели, които охлаждат с помощта на специални охладители. При направата им се използва напълно безвреден гел, който след престой от няколко часа в камерата, е вече в готовност да осигури температурата, от която се нуждаете.

Охладителите се продават и като допълнителни аксесоари, които можете да закупите на ниски и изключително изгодни цени.

Доверете се на TeMax, защото ние знаем кое е най-доброто за вас. Освен това ви предлагаме висок клас продуктово многообразие на цени, достъпни за масовия потребител. Всеки един от артикулите от онлайн магазина е с ясен произход.

В случай, че имате някакви въпроси или запитвания, свързани с охлаждащите творения, то не се колебайте да ни потърсите. TeMax е правилният избор за разумния гражданин.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от