Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Авто инструменти

Филтри

1-25 от 25 продукти

Филтри

1-25 от 25 продукти

Без значение дали един човек сам поддържа основните консумативи на своя автомобил, или просто иска да се чувства подготвен, той има нужда от поне 3 от наличните тук авто инструменти.

Поддръжката на един автомобил изисква търпение, внимание и правилното оборудване, затова TeMax.bg направи селекция авто аксесоари, от които и инструменти, които да ви служат безпогрешно при нужда.

Какви авто инструменти можете да закупите от нас

Тук има три главни групи от инструменти с вариращо ниво на функционалност. Те могат да се разделят на:

  • Затегателни инструменти (гидори комплекти);
  • Повдигателни инструменти (крикове);
  • Ремъци с тресчотка.

Най-ценните и често срещаните продукти в багажника на един шофьор, са именно инструментите за разтягане и затягане на компоненти по един автомобил. Сред тях вие можете да откриете ключове за джанти, ремъци за сваляне на маслени филтри и цели комплекти от ключове с пълно комплектовано гедоре.

Криковете са два основни вида, хидравлични с висока товароносимост, такива с широка основа, и такива с по-тясна основа с механични способи за повдигане. Хидравличните крикове са сред най-силовите и способни инструменти, тъй като хидравличното масло в тях е течност без способност за компресия.

Ремъците с тресчотка варират най-вече в своята дължина и механизъм на затягане, като най-елементарните и семпли като дизайн, са с една тресчотка от единия край и кука за захващане от другия.

3-те задължителни инструмента за кола

Има няколко инструмента, които могат да намерят много приложения, някои от които се класифицират като напълно жизнени за поддръжката на един автомобил. Трите задължителни инструмента са:

  • Ключ за свещи;
  • Крик;
  • Пълен комплект инструменти за автомобил.

Последното е комбинация от инструменти, които най-добре могат да отговарят на нуждите на един средностатистически водач на МПС в България. Те не заемат много място, а работата им е неотменна част от сигурността по пътищата.

Притежавайки тези три вида инструменти, вие ще имате отговор на почти всички предизвикателства. Добре е да не се подценява това колко е важно да се чувствате подготвени и сигурни при шофиране - дали пътувате за семейна почивка на морете, или излизате отвъд граница.

Справете се с най-често срещаните проблеми по един автомобил сами и закупете своите авто инструменти още днес.

Защо TeMax.bg е най-предпочитаният онлайн магазин в България

Причината толкова българи да избират да закупуват своите инструменти за поддръжка на автомобил, е понеже тук те откриват ниски цени. За разлика от останалите, цените при нас не са компромис с качеството на продуктите – вие реално можете да разчитате на закупеното, дълги години след като сте се сдобили с него.

Пазарувайки от нас, вие се доближавате до сигурността, от която всеки шофьор има нужда.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от