Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Авто инструменти

Филтри

1-24 от 24 продукти

Филтри

1-24 от 24 продукти

Без значение дали един човек сам поддържа основните консумативи на своя автомобил, или просто иска да се чувства подготвен, той има нужда от поне 3 от наличните тук авто инструменти.

Поддръжката на един автомобил изисква търпение, внимание и правилното оборудване, затова TeMax.bg направи селекция авто аксесоари, от които и инструменти, които да ви служат безпогрешно при нужда.

Какви авто инструменти можете да закупите от нас

Тук има три главни групи от инструменти с вариращо ниво на функционалност. Те могат да се разделят на:

  • Затегателни инструменти (гидори комплекти);
  • Повдигателни инструменти (крикове);
  • Ремъци с тресчотка.

Най-ценните и често срещаните продукти в багажника на един шофьор, са именно инструментите за разтягане и затягане на компоненти по един автомобил. Сред тях вие можете да откриете ключове за джанти, ремъци за сваляне на маслени филтри и цели комплекти от ключове с пълно комплектовано гедоре.

Криковете са два основни вида, хидравлични с висока товароносимост, такива с широка основа, и такива с по-тясна основа с механични способи за повдигане. Хидравличните крикове са сред най-силовите и способни инструменти, тъй като хидравличното масло в тях е течност без способност за компресия.

Ремъците с тресчотка варират най-вече в своята дължина и механизъм на затягане, като най-елементарните и семпли като дизайн, са с една тресчотка от единия край и кука за захващане от другия.

3-те задължителни инструмента за кола

Има няколко инструмента, които могат да намерят много приложения, някои от които се класифицират като напълно жизнени за поддръжката на един автомобил. Трите задължителни инструмента са:

  • Ключ за свещи;
  • Крик;
  • Пълен комплект инструменти за автомобил.

Последното е комбинация от инструменти, които най-добре могат да отговарят на нуждите на един средностатистически водач на МПС в България. Те не заемат много място, а работата им е неотменна част от сигурността по пътищата.

Притежавайки тези три вида инструменти, вие ще имате отговор на почти всички предизвикателства. Добре е да не се подценява това колко е важно да се чувствате подготвени и сигурни при шофиране - дали пътувате за семейна почивка на морете, или излизате отвъд граница.

Справете се с най-често срещаните проблеми по един автомобил сами и закупете своите авто инструменти още днес.

Защо TeMax.bg е най-предпочитаният онлайн магазин в България

Причината толкова българи да избират да закупуват своите инструменти за поддръжка на автомобил, е понеже тук те откриват ниски цени. За разлика от останалите, цените при нас не са компромис с качеството на продуктите – вие реално можете да разчитате на закупеното, дълги години след като сте се сдобили с него.

Пазарувайки от нас, вие се доближавате до сигурността, от която всеки шофьор има нужда.

Прочети повече
© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от