Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Фасадно осветление

Филтри

1-13 от 13 продукти

Филтри

1-13 от 13 продукти

Всяка фасада има свои собствен характер, който може да се акцентира с добре избраното фасадно осветление.

В зависимост от вида на самата облицовка на фасадата и формата на самата сграда, тя може да добави допълнителен елемент на дълбочина, но и също така да придаде усещането на лекота.

На сайта на TeMax.bg можете да откриете богата селекция от различни на вид аплици, тела за стена и дори малки прожектори за външно осветление, и то да ги намерите на отлична цена, подходяща за всеки семеен бюджет.

Как да изберете подходящо фасадно осветление

Ролята на фасадното осветление може да бъде двузначна – от една страна може да е въпрос на естетика, а от друга страна е въпрос на практичност.

Ако съображението ви е за осветеността на важни по достъпност места, като стълбище или осветление за над входната врата, то тук ще имате възможността най-сетне да откриете това, което пасва идеално.

Тъй като нуждите на хората са различни и се различават по обем и интензивност, ние също така направихме селекция от прожектори.

Те имат значително по-висока насоченост на светлината, като някои модели с лупи и аплици, позволяват за ограниченото разсейване на светлината в 360 градусов радиус.

Какви видове осветление за фасади предлагаме

На сайта на TeMax.bg вие можете да намерите три основни вида осветителни тела за фасада – аплици за стена, прожектори и висящи аплици за стена тип „фенер”.

Целта ни с тази селекция е да предложим на нашите посетители свободата сами да открият онова, което откликва на вътрешното „Да, това е”.

Стилизираните избори, които можете да направите са:

  • Текстурирани аплици за стена;
  • Аплици с полиран завършек;
  • Аплици с матов завършек;
  • Метални аплици;
  • Осветление от естествени материали.

Разбира се, всеки един артикул е пригоден за външно ползване и идва с фабрична защита IP44, което е защита подходяща против навлизане на прах и индиректна влага.

Предлагаме и фасадно осветление с лампиони, които се монтират върху външни тавани, идеални за антрета и други полузатворени помещения.

За да сте сигурни, че вашите външни осветителни тела са на напълно защитени, е добре да използвате силикон при затваряне на отвора за захранващия кабел – така гарантирате, че са защитени от навлизането на влага или конденз.

Защо да се спрете на TeMax.bg

Причината да се спрете именно на TeMax.bg, е съща като причината хиляди вече да го направят – невероятно богата селекция от ценни продукти за дома и офиса, на отлична цена, с гаранция за качество и бърза доставка до три работни дни.

Ние с радост ще ви асистираме при пазаруване или избор на продукт.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от