Доставяме до 3 работни дни

Включете се в нашата Лоялна програма

Поръчай и вземи от магазин. Виж повече

 

Качествени подови покрития

Качеството на подовото покритие има директно отражение върху топлината, уюта и функционалността на едно помещение.

Затова екипът на TeMax.bg се зае със създаването на абсолютната селекция от различни видове ламиниран паркет, плочки и лайсни, подови настилки и килими за дома и офиса.

Защо да се доверите на нашата селекция

Подът на едно помещение като баня, кухня или спалня, е обезателно едно от най-важните инвестиции, които някога ще направите.

Той има пряко отражение върху всеки аспект на помещението - от това колко е лесно за почистване и отопляване, до това какво усещане създава то у човека.

Знаейки важността на една подова настилка, екипът на ТеМакс изгради специална категория изцяло отдадена на всички видове ламиниран паркет, плочки и лайсни, подови настилки и килими.

В тази категория вие ще откриете изобилието, с което ще можете най-сетне да намерите отражение на вашето въображение.

Но освен красота, стилност и богат селекция, тук ще откриете и качеството, което заслужавате. Него постигаме с много опит в сферата на подовите настилки, много проучване и доста физически труд от страна на нашите екипи.

Ние внасяме плочки и подови настилки от целия свят, като главните дестинации са Италия, Турция и България. Подобна селекция едва ли ще намерите на по-добра цена, с по-добри условия на пазаруване и още по-добри условия на изплащане.

Какви видове плочки и подови настилки ще намерите при нас

Изложените тук продукти могат да се разделят на 3 основни вида:

  • Такива за мокро ползване;
  • Подови настилки косъм;
  • Паркети и ламинати.

Самата селекция е разделена на друго категории, за да улесним вашето пазаруване и да ви помогнем да намерите правилната подова настилка по-бързо. Освен разнообразие във видовете настилки, също така ще откриете интересни дизайни, невиждани досега орнаментика и практични решения за полагането на уютен и енергоефикасен под.

Оставете времето на обикалянето по магазините назад, изберете вашето ново подово покритие от комфорта на дома си, само с няколко кликвания.

Възползвайте се от опита и професионализма на нашия екип и получете безплатна консултация от реален специалист в областта на подовите настилки.

Ако не сте сигурни какво точно да изберете или търсите повече информация за конкретен артикул, винаги можете да се свържете с нас по телефон или електронната ни поща.

Какво отличава TeMax.bg от останалите

За разлика от останалите доставчици, ние реално боравим с поръчаното от вас, за да гарантираме, че това, което ще пристигне до вратата е с високо качество.

Ние сме редките изключения онлайн магазини, които реално отделят времето и ресурсите да правят качествен контрол преди всяка поръчка.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от