Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Изтривалки

Филтри

1-32 от 136 продукти

Филтри

1-32 от 136 продукти

В случай, че искате да придадете индивидуалност на входната си врата, то изтривалките са перфектният начин за постигане на това. Това, както и сами можете да се досетите, съвсем не е единственото им предназначение. Те се поставят с цел изчистване на обувките, преди влизането в самото жилище. Ние от TeMax сме се постарали до вас да достигне изключително цветна палитра, които умело ще се впишат към стила на обзавеждане, на който подражавате.

Какви видове изтривалки ви предлагаме в TeMax?

Няколко са основните критерия, спрямо които се отличават множеството предложения, селектирани в тази категория. Ето какви са те:

Форма – по-голямата част от изтривалките в нашия магазин, а и въобще, са с правоъгълна форма, приемана като класическа. По-рядко ще попаднете на кръгли, овални или правоъгълни със заоблени ъгли. Вие сами решавате в каква форма да инвестирате парите си, водени от собствените си вкусове и предпочитания.
Материали на изработка – съвсем не са за подценяване материалите, участващи при изработката на изтривалките. Именно те определят техния експлоатационен период, както и способността им да почистват вашите обувки до съвършенство. Гумата и други материи, издържащи на влага, взимат принос в производствения процес.
Декорация – и сами знаете, че с всяка изминала минута на пазара се появяват все повече и повече цветни, ярки, пъстри предложения. Върху някой от тях са изписани приветстващи надписи, докато други представят семплата и класическа визия. Гумените и грапави повърхности са страхотна възможност да се предпазите от подхлъзване.

Къде най-често се използват?

Всички са наясно, че една подобна придобивка от типа подови настилки намира своето място пред входната врата, било то да подсушава обувките или да обира нечистотиите от тях, преди да прекрачите прага. Не малко от предложенията в тази категория са изключително подходящи и за мокрите помещения у дома ви. Много са случаите, в които хората се раняват, заради това, че след взимане на душ нямат къде да подсушат своите стъпала.

Не изключваме и това, че част от потребителите избират да закупят изтривалки, с цел допълване на интериора. Толкова свежи, пъстри и обагрени с какви ли не мотиви, те могат не просто да загатнат за същността ви, но също така да допринесат за ведрото настроение на цялото семейство.

Избирайки да си закупите изтривалки от онлайн магазина TeMax, то вие несъмнено осъществявате възможно най-правилния избор!

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от