Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 300 лв до 8 дни. Виж повече

Сапунерки за баня

Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница
 1. ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  ДОЗАТОР ЗА ПЛОТ QUATTRO
  37,99 лв.
 2. ДОЗАТОР ЗА САПУН MODERN САТЕН
  ДОЗАТОР ЗА САПУН MODERN САТЕН
  43,59 лв.
 3. САПУНЕРКА MODERN САТЕН СТЪКЛЕНА
  САПУНЕРКА MODERN САТЕН СТЪКЛЕНА
  20,59 лв.
 4. САПУНЕРКА MODRN МРЕЖА ДВОЙНА
  САПУНЕРКА MODRN МРЕЖА ДВОЙНА
  29,99 лв.
 5. САПУНЕРКА QUATTRO ПОРЦЕЛАН
  САПУНЕРКА QUATTRO ПОРЦЕЛАН
  26,59 лв.
 6. САПУНЕРКА МРЕЖА CLASSIC ДВОЙНА
  САПУНЕРКА МРЕЖА CLASSIC ДВОЙНА
  30,59 лв.
 7. САПУНЕРКА МРЕЖА MODERN САТЕН
  САПУНЕРКА МРЕЖА MODERN САТЕН
  24,59 лв.
Филтри

1-32 от 39 продукти

Страница

Сапунерката в банята отдавна не е просто парче пластмаса, на която поставяме сапуна. Тя е начин да съчетаем практичност и красота на мястото, на което полагаме най-щателни грижи за нашата чистота и здраве.

Разгледайте нашите предложения от над 30 различни вида сапунерки за баня и отразете своето вътрешно вдъхновение чрез един семпъл, но важен предмет.

Колко вида сапунерки за баня предлагаме

Тук можете да откриете четири основни вида сапунерки за баня:

 • Диспенсери за течен сапун за ръце без монтаж;
 • Диспенсери с монтаж за стена;
 • Свободно стоящи сапунерки;
 • Сапунерки с монтаж за стена.

Принадлежностите за хигиена без монтаж са идеалното решение за тези от вас, които обичат разнообразието и не искат да дупчат скъпите си плочки.

Що се отнася до моделите със стойка и монтаж към стена, тези продукти са направени от устойчиви на ръжда материал. Те напълно премахват вероятността от натрупване на неприятни ръждиви петна и стечки по фаянса на мивката.

Поставките за сапун могат да бъдат направени от матирано стъкло или от вид фаянс, направен да изглежда като камък. Те могат да бъдат гланцирани или матирани, като така да постигнете възможно най-добро сходство с останалите елементи във вашата баня.

Съвети за правилно съчетаване на вашата сапунерка с банята

Това, което става все по-важно в една баня, е това колко добре са съчетани предметите, формите и цветовете в нея. Нашата мисия с избирането на предоставените ви тук продукти, бе да съберем достатъчни богата селекция, за да можете вие и вашето семейство най-сетне да намерите възможност да изразите личната си визия за дома.

Поради наистина голямото разнообразие от бани, е нужно да се насочите към универсалните модели сапунерки за баня. При тях няма нужда да се чудите дали ще си отиват с вашата баня, тъй като са направени да си подхождат с почти всички интериорни дизайни.

Разбира се, можете и да подходите към по-специфична форма или орнаментика на самата сапунерка, като по-този начин довършите ансамбъла на геометриите и най-често срещаните форми във вашата баня.

Защо да се доверите на TeMax.bg и нашата селекция

Причината стотици хора да ни се доверяват на всеки четири часа, е понеже техният опит им показва, че на TeMax може да се разчита. Не само това, те знаят, че продуктите закупени от нас са направени от качествени суровини, ще бъдат трайни и ще са на добра, справедлива цена.

Ако не искате да съжалявате за вашата покупка, и ви се пазарува свободно, без угризение изберете нас.

Прочети повече
© 2021 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от