Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Оградни пана и колове

Филтри

1-32 от 56 продукти

Страница
Филтри

1-32 от 56 продукти

Страница

Оградите пана са естественото продължение на по-меките и лесни за монтаж огради с мрежа. Наличните тук оградни пана с кол предоставят здравина и сигурност, което ги прави идеални за поставяне като основна или периферна преграда в жилищни комплекси или фамилни домове.

На сайта на TeMax.bg можете да намерите 10 различни вида огради, като най-предпочитаните са тези от поцинкованата стомана с подсилени колове.

Асортимент от оградни пана и колове за огради

Оградните пана са ново въведение в света на оградите, което трупа популярност сред много земеделци и собственици на имоти. Осовната им характеристика и предимство, е това, че са неподвижни и не поддават толкова лесно при външен натиск.

Това мигновено ги прави значително по-добър избор при изграждането на външен периметър за един имот. За изграждането на подобна ограда е нужна стабилна основа за коловете – много често се създава цялостна бетонена основа, върху, която се поставят коловете.

Самите пана се прикрепват към коловете със специална система за придържане, която позволява за бързото и изграждане на цял периметър. Всъщност онова, което прави вдигането на ограда с оградни пана толкова дълъг процес, е именно бетонената стъпка.

За разлика от телената ограда, оградните пана не могат да се подкопават толкова добре, което означава, че под тях остава пролука. За да се противодейства се създава солидна, вкопана бариера, която предотвратява проникването под оградата.

Кога оградните пана са по-добра идея от телената мрежа

Тези оградни инсталации са идеалното решение, ако търсите перманентно и постоянно ограждение на имота си.

Поради тяхната здравина и различните степени на закаляване на различните огради, вие можете да изградите една наистина солидна преграда между себе си и външния свят.

Структурата на оградата се подсилва чрез зигзагообразните подсилващи разпонци, които съставят 25% от телта. Освен това самата ограда, и различните допирни точни на телените конституенти, са заварени с точкова MIG, което означава още по-голяма здравина и твърдост при удар или опит за влизане.

Това мигновено прави този вид ограждения значително по-сигурен избор от телените огради, тъй като цялостно премахват рисковете от скъсване.

Пролуките между оградата и кола са минимални, а самата ширина на решетката позволява за свободното преминаване на светлина. Те са също доста добра структура за създаване на жив плет.

Създайте идеалния двор с продуктите от TeMax.bg

ТеМакс е източник на перфектните дворни ограждения от вече 10 години, и предоставя готови материали не само на големия и малкия бизнес, но и на всеки, който иска да подсигури имота си.

Ако цените своето време и ресурси и искате да направите нещата както трябва, то ние сме правилното място за вас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

За какво се използват оградните пана и колове?

Тези приспособления се използват за създаване на физическо ограждение с цел за обособяване на частна собственост. Те се поставят като бариера, което определя началото и края на определен парцел земя, къща или дворово пространство.
Тяхната цел е да определи зоната на неприкосновеност на собственика на имот и да разграничи съседния парцел от неговия. Другото им приложение е монтирането с цел обезопасяване на опасна зона и прекъсването на свободния достъп до нея. Тези оградни конструкции се характеризират с устойчивост и издръжливост.

Как се монтират оградните пана?

Оградните пана и колове, които предлагаме в Temax.bg са изработени от метални конструкции. Това ги прави изключително лесни за монтиране. Има два вида монтаж:
• поставяне на рамките в земята на определена дълбочина;
• изграждане на бетонни блокчета в основата на рамките;
Преди това трябва да определите големината на площта, която ще ограждате и да решите на какво разстояние ще поставите коловете.
Инсталирането на подобен вид ограда е много лесно ако отделите достатъчно време и внимание. От монтажа зависи колко сигурна ще е конструкцията и дали ще предпази успешно вашия имот.
Преди да започнете монтажа предварително подгответе достатъчно скоби и крепежни елементи, които ще влязат в употреба.

© 2023 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от