Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Гранитогрес

Филтри

1-32 от 216 продукти

Филтри

1-32 от 216 продукти

Гранитогресът представлява изключително здрави и масивни плочи, които са предназначени за поставяне на пода у дома, но са подходящи също така и за откритите пространства на двора.

Те са идеално решение за хотели, ресторанти и други подобни, където има голям човекопоток. Произлиза от Италия, като това едва ли е изненада, имайки предвид изключителните предимства и блестяща репутация на страната по отношение на обзавеждането и архитектурата.

Обикновено се предлагат на малко по-висока цена, което от своя страна се дължи именно на здравината, която притежават.

Какъв гранитогрес ще намерите при нас

Технически погледнато, този вид настилка е по-скоро камък, отколкото някакъв масов тип плочка, което обяснява някои от неговите силно ценени характеристики.

Произвежда се в различни цветове и нюанси, което е важно предвид високите изисквания на пазара и на потребителите. По форма може да варира, като основно се предлага като квадрат и правоъгълник. Предлага се в предимно голям размер, макар че не е изключено да попаднете и на разновидности, които по големина и форма наподобяват по-скоро павета.

Къде може да се постави гранитогрес

Поради своите технически характеристики, гранитогресът се използва много често за решаване на всевъзможни проблеми. Можете да го откриете на най-неочаквани места, а в определени случаи тези плочи са подходящи дори и за поставяне на стени и други нетрадиционни повърхности.

В банята

Традиционно, в банята най-често се поставят фаянсови плочки, но когато се цели да се постигне лукс, тогава най-добрият избор е гранитогрес;

В двора

Ако трябва да се постави настилка в двора, това е едно доста елегантно решение, се отличава и с изключителна здравина.

В градини

Когато сте изпипали градината до съвършенство и когато последният елемент е подовата настилка, тогава този избор се явява най-доброто възможно решение.

Около басейна

Този тип настилка е много близка до камъните по своята същност. Ето защо това я прави много подходяща и за поставяне около басейни и фонтани, където има постоянна влага и интензивно натоварване.

Когато естетиката е важна

Гранитогресът, който можете да намерите при нас в TeMax.bg, се отличава с много високи естетични свойства, тоест притежава много красив външен вид. По тази причина той е най-доброто решение винаги, когато е важно да се постигне максимално добър външен вид. Ние знаем колко е важно за вашия дом и офис да радват окото, вашето и на клиентите ви, ето защо се стремим да предложим само най-високо качествени продукти за подови настилки.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от