Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Градински столове и пейки

Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница
 1. СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ЗЕЛЕН
  СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ЗЕЛЕН
  13,99 лв.
  Варианти:
  СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ЗЕЛЕН СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ РОЗОВ СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ОРАНЖ СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ СИН
 2. СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ОРАНЖ
  СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ОРАНЖ
  13,99 лв.
  Варианти:
  СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ОРАНЖ СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ ЗЕЛЕН СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ РОЗОВ СТОЛ PVC ДЕТСКИ MIDA 40/31/51СМ СИН
Филтри

1-32 от 51 продукти

Страница

Градината за българина е място за почивка, начин за отпускане и отделяне от тревогите, за това и толкова от нас си мечтаят за двор и градина, в които да има всички удобства.

Целта на този текст е да ви даде повече информация за това как можете да направите вашата селекция градински мебели по-функционална, като все пак запазите възможността за стилистично себеизразяване.

Кои градински столове и пейки са най-подходящи за вас

Какво е градина без място за сядане, освен пропусната възможност човек да се отпусне сред природата, в комфорта на собствения си двор. За това ние от TeMax.bg предлагаме наистина богато разнообразие от различни по вид градински столове и пейки, от които можете да се възползвате и то на добра цена.

За да разберете дали имате нужда от столове или пейки за градината си, е важно да обърнете внимание на пространството, вашия личен вкус и какъв вид естетични решения искате да направите с пространството. Основните ограничения за мнозина е това, че имат прекалено малко използваемо място със сянка.

Нужно е тези места да са близо до дома, за да може да бъде по-лесно пренасянето на храна, чаши с кафе и чинийки със сладки за съботното събуждане. За това, ако имате нужда от повече подвижност и искате лесно да можете да промените позицията на различните места за сядане, ви препоръчваме да се възползвате от столовете в тази категория.

Ако обаче смятате, че имате добра представа за това как искате да използвате озелененото пространство в дългосрочен план, то тогава можете и да намерите подходяща за вас пейка.

Основната разлика между двата избора, е че пейките могат да съберат повече от 1 човек наведнъж, а столовете са индивидуален избор, но пък могат да се местят доста по-лесно.

Какъв избор можете да направите тук

В нашия онлайн магазин можете да направите различни функционални и естетични избори, свързани с разпределението на нашите градински столове и пейки. Добре е да се обърне внимание на дизайна, цветовете и дори формите и геометрията на направения от вас избор, тъй като той може да бъде в противоречие с вече налични дизайни.

Ако оградата ви е от ковано желязо, например, и по нея има орнаментика, която можете да намерите тук, имате шанса да направите интелигентна и тънка препратка към вече наличен дизайн. Изберете цветове, които са приветстващи за вас и са в хармония с всичко останало около тях.

Защо да обзаведете вашата градина чрез TeMax.bg

Понеже качеството е запазена марка за всички предложения, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Освен това тук ще откриете голямо разнообразие, което ще действа като вашата възможност да намерите индивидуално решение на вашите градински потребности.

Прочети повече
© 2022 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от