Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Сгъваеми столове

Филтри

1-19 от 19 продукти

 1. СТОЛ СГЪВ.53/44/75 МЕТ+ТЕКСT.ЗЕЛЕН
 2. СТОЛ СГЪВ.53/44/75 МЕТ+ТЕКСТ XY133C ЖЪЛТ
 3. СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БЕЖ
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БЕЖ
  49,99 лв.
  Варианти:
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БЕЖ СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БОРДО СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ ЗЕЛЕН
 4. СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БОРДО
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БОРДО
  49,99 лв.
  Варианти:
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БОРДО СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БЕЖ СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ ЗЕЛЕН
 5. СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ ЗЕЛЕН
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ ЗЕЛЕН
  49,99 лв.
  Варианти:
  СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ ЗЕЛЕН СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БЕЖ СТОЛ СЛЪНЦЕ 82/82/82СМ БОРДО
Филтри

1-19 от 19 продукти

Сгъваемите столове са перфектно средство за хората, които обичат често да посещават различни дестинации. Те са удобни, практични и лесно преносими. Освен това са в състояние да се превърнат в любимата ви мебел, с която трудно можете да се разделите. Ние от TeMax сме ви изготвили дълъг списък от столове за плаж, които вярваме, че ще успеят да задоволят вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти.

Сгъваеми столове – преносимо удобство и комфорт

От десетки години този тип мебел е предпочитана не само от по-възрастните хора, които често предпочитат да използват лични вещи, независимо от разстоянието, което ги дели от дома им. Наясно сте с това, че с напредването на възрастта хората се превръщат в далеч по-сантиментални личности и се привързват към всеки един от предметите, които ежедневно използват.

Да, сгъваемите столове не са единствено подходящи за възрастната част от населението, те са предназначени за всеки един – мъже, жени, деца. Можете да ги пренасяте в багажника на колата или просто да ги разнасяте със себе си в ръка на плажа или до реката.

Ние ви предлагаме различни версии мебели, които са крайно разнообразни и вярваме, че ще отговорят подобаващо на търсенето ви. Различават се не само по цвят, но и дизайн, качество, материали, участващи при изработката и цена. В тази графа ще откриете класически сгъваеми столове, които всеки добре познава.

Селектирали сме и десетки предложения, които принадлежат към по-луксозната част мебели. Те разполагат с лакътници, поставка за крака или чадър. С тях можете да прекарвате часове наред на плажа или хванали въдица в ръка, като своевременно се наслаждавате на комфорта и удобството, които те самите ви доставят.

Изберете нас, защото:

 • Ние ви предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена, от което можете да се възползвате неограничено и по всяко време;
 • Осигуряваме ви многообразие от сгъваеми столове, които да превърнете в своя придобивка;
 • Ние сме на ваше разположение, ако имате някакви запитвания или се нуждаете от съвет, свързан с продуктите в тази категория.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече

По какво се различават видовете сгъваеми столове?

Както всяка друга мебел, различните сгъваеми столове също се разделят на различни категории според своето приложение. Някои модели са универсални, докато други са подходящи за по-специфична употреба.
Някои от сгъващите се столове наподобяват шезлонги, което ги прави подходящи за прекарването на лежерни следобеди и летни вечери в двора. Те спокойно могат да бъдат използвани и по време на почивка сред природата.
Когато става дума за къмпингуване или устройване на бивак е важно да се подбере подходящия стол за къмпинг. Къмпинг столът е най-добре да бъде с висока устойчивост, тъй като понякога условията по време на туризъм сред природата могат да бъдат по-екстремни.
Предлагат се и малки сгъваеми столчета без облегалки за ръцете, които могат да имат най-различни приложения.

 

Как да подберете подходящия сгъваем стол?

Най-важният фактор, с който да се съобразите при избор на сгъваем стол е това за какво ще ви бъде необходим. Обикновено за риболов и за къмпинг се избират конкретен тип столове, чиято форма не наподобява толкова на шезлонг, колкото на обикновен стол.
Те трябва да притежават удобни облегалки за ръце, за да може да се поддържа правилната стойка по време на риболов.
Ако пък избирате столове за градината е препоръчително да обърнете по-голямо внимание на удобството и да подберете модел, който по форма наподобява на шезлонг. Друг модел, който е предпочитан поради своето удобство е сгъваемият стол слънце, който ви позволява да се отпуснете и да се насладите на пълен релакс.
В случай, че имате въпроси относно избора на сгъваем стол, служителите на TeMax.bg ще се отзоват с изчерпаема информация.

 

© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от