Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Етажерки и рафтове

Филтри

1-27 от 27 продукти

Филтри

1-27 от 27 продукти

Етажерките за стена са едни от най-универсално ползваните начини за увеличаване на мястото за складиране на предмети в света.

Те се различават от етажерките за под с това, че се монтират директно на стена, което допълнително спестява пространство в така или иначе ограничени помещения.

Основната разлика между различните етажерки е тяхната товароносимост, която се диктува както от стената, на която са монтирани, така и от материала, от който са направени.

Екипът на TeMax.bg направи пълна селекция от етажерки за стена, за да може всеки потребител да намери точно това, което търси, на едно място.

Колко вида етажерки за стена има

Има няколко основни вида етажерки за стена на пазара, като основната има разлика е формата и възможността за модуларност.

Отворените етажерки са най-елементарните видове, което ги право най-лесно достъпни като цени, но и същевременно най-семпли като дизайн.

Затворените етажерки добавят интересна нотка към интериорния дизайн на едно помещение, като много често са центъра на вниманието, но за сметка на това предоставят по-ограничено пространство за складиране на вещи.

Третият вид етажерки са тези с модуларна възможност, които се предлагат в комплект, но могат да се разместват след покупка, така че да паснат на нуждите на потребителите.

Масово етажерките се правят от ПДЧ, което е композитен материал с висока издръжливост и еластичност.

За да разберете колко точно тежест може да издържи една правилно монтирана етажерка за стена, е добре да се консултирате с описанието на конкретния продукт.

Как да монтираме етажерка за стена сигурно

Монтажът на една етажерка е второто най-важно качество са сигурността ѝ, предходено единствено от материала, от който е направена тя.

Монтажът на етажерки се случва чрез употребата на дюбели и планки, много често със секретен характер, за да се ограничи тяхната видимост.

Секретните планки са също толкова силни, колкото видимите, с основна разлика, че едните са част от дизайна, а другите са скрити от капачки.

За да е възможна употребата на една етажерка в пълния ѝ капацитет, е важно тя да бъде монтирана върху подсилена част от стената.

При монтаж върху гипсокартон, е изключително важно да се намери част с подпори или профил. Използвайте дюбели и винтове специфично създадени за тази цел, избягвайте черните винтове за гипсокартон – те са твърди и се откъсват лесно.

TeMax.bg – най-надеждният начин да обзаведете дома си

Обзавеждането на един дом с продукти от един магазин не е лесно, най-вече заради липсата на разнообразие.

От TeMax.bg сме се постарали да ви доставим не само разнообразието от мебели за хол, от което имате нужда, но и надеждността на продуктите, за да бъдете сигурни в своя избор всеки път, когато се спрете на нас.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от