Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Аксесоари за домашни любимци

Филтри

1-32 от 270 продукти

Филтри

1-32 от 270 продукти

В стремежа си да създадат комфортна и приятна среда за своите домашни любимци, много хора се обръщат към различните продукти за домашни любимци.

За да подпомогнем вашето търсене, екипът на TeMax.bg отдаде цяла категория на най-различни аксесоари за домашни любимци на добра цена.

Какви аксесоари за домашни любимци имаме

Това, което отличава нашата селекция от продукти за домашни любимци, е че идва от доверени източници като ветеринарни клиники и професионалисти запознати със света на ветеринарната медицина.

Дори да не са медицински продукти, всички аксесоари имат важната роля най-вече да са безопасни за вашите животни.

Те могат да бъдат обобщени в няколко основни групи, а именно:

  • Продукти за хигиена;
  • Продукти за козина;
  • Играчки за котки;
  • Играчки за кучета;
  • Купички за котки и кучета;
  • Нагръдници и поводи за малки, средни и големи кучета.

Разбира се, тези класификации не обемат абсолютни всички продукти намиращи се тук, затова нашата препоръка е да разгледате всички страници, защото може и да намерите нещо изненадващо полезно.

Друга важна роля на този вид продукти, е да улеснят грижите за вашият любимец, особено когато става дума за хигиена и естествени нужди. Предлагаме торбички за разходки, сита за котешка тоалетна, котешки тоалетни и всякакви други хигиенни продукти.

Има ли задължителни аксесоари

Има аксесоари, които са по-полезни от други, не толкова защото вторите за излишни, а защото първите са насочени към най-основните нужди на един домашен любимец. В ролята си на хигиенист, прислуга и любим човек, вие трябва да намерите лесен и удобен начин за справяне с храненето и изхождането на едно домашно животно.

Затова тук ще откриете всякакви аксесоари за домашни любимци, които да улеснят тази неприятна, но необходима отговорност. След това няма как да не споменем поводите и нагръдниците.

Разликата между тези два вида поводи, е че тези с каишка около шията не позволяват толкова лесен контрол над животното, както е при нагръдниците. Един нагръдник, дори на малко куче, връща контрола над ситуацията обратно в ръцете на собственика, а не на кучето.

Ако искате да намерите сигурен начин да дисциплинирате и дресирате вашето куче, то различните нагръдници калини тук ще са идеалното решение за вас.

Гаранция за сигурност и качество с TeMax.bg

Нещо, което всички собственици на домашни любимци търсят, са продукти, които да са не само полезни и интересни, но и безопасни за техните любимци.

Затова екипът на ТеМакс щателно проверява за произхода на всеки артикул, за да гарантираме именно безопасността, от която имате нужда и, която търсите.

Намерете правилното решение за дома си на по-ниска цена, без оскъпяване и безплатна доставка при поръчки над 300лв.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Варна, Бурга, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Габрово, Търговище, Пазарджик, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Перник, Ловеч, Смолян, Троян и други населени места в България.

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от