Доставяме до 3 работни дни

Безплатна доставка над 400 лв до 8 дни. Виж повече

Плати онлайн и вземи от магазин Виж повече

Включете се в нашата Лоялна програма

ВЛЕЗ В КЛУБА С ДИГИТАЛНА КАРТА ТЕМАХ виж повече

Държачи за тоалетна хартия

Филтри

1-19 от 19 продукти

 1. ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ BELLA 18233
  ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ BELLA 18233
  19,99 лв.
 2. ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ OPTIMO С КАПАК БЯЛ
  ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ OPTIMO С КАПАК БЯЛ
  16,29 лв.
 3. ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ QUATTRO
  ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛ.ХАРТИЯ QUATTRO
  65,79 лв.
Филтри

1-19 от 19 продукти

Всеки има нужди и всички нужди рано или късно преминават през пречистване – именно затова от TeMax.bg направихме селекция от държачи за тоалетна хартия с луксозен и шикозен модерен вид, с които можете да се гордеете.

От нещо семпло и на вид незначително, нашите продукти бързо ще се превърнат в нещо значимо, истинско и съществено.

Те ще са акцент в една баня пълна с акценти и аксесоари, те ще привличат погледа и ръката от любопитство дали наистина е толкова лъскаво и нежно колкото изглежда.

Това са две неща, които не бива да се подценяват и екипът ни се гордее с това, което е подбрал за вас именно защото не подценява качествата на едни държачи за тоалетна хартия.

Защо е ценно да имате държачи за тоалетна хартия

Тоалетната хартия е централно важна за модерното ни общество. Без нея се чувствате мръсни, а алтернативите замърсяват околната среда прекалено много.

Това прави тоалетната хартия монолит в нашите домове, а заедно с нея и държачите, които я правят лесна за достигане, когато ни трябва.

Така е доста лесно да разберете защо държачите за тоалетна хартия са толкова важни, но всъщност е добре да обърнем внимание на нещо друго – влагата.

Да, всъщност много от нашите предложения имат капачета, с които да предпазят нежната хартия от влагат на банята.

Какви са ползите от тези продукти

Ползите от тези продукти се изразяват в лекотата на употреба, това колко приятно изглеждат и фактът, че държат хартията суха дори при директни пръски вода.

Всичко това се комбинира в един доста важен продукт за вашата баня, без който просто няма как да се чувствате наистина цар на дома си.

Самият начин на монтаж на поставките за хартия е многобразен, някои продукти използват магнити, други директен монтаж към стената, а трети вендузи и вакуум.

Третите са доста добър избор за монтаж в баня, която не е ваша, а първите са доста редки и работят само с поставки направени от фероносещи метали.

Вторите са предпочитаният избор за собствениците на баня, но при техния монтаж се изисква финес на действие, за да се гарантира, че няма да се напукат плочките в банята.

С TeMax.bg всяко семейство има избор

Когато избирате как да обзаведете своята баня, вие трябва да селектирате продукти, които са в общ тон или поне не се карат естетично. Затова от Temax.bg направихме така, че всяко семейство да може да избере своите продукти без да се налага да прави компромис с останалите – уверете се в това сами още днес.

Поръчайте на изгодни цени от онлайн магазин Темакс с удобна доставка до София, Раднево, Силистра, Добрич, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Монтана, Кърджали, Габрово, Гоце Делчев, Дупница, Пирдоп, Петрич, Троян и други населени места в България

Прочети повече
© 2024 TeMAX. Всички права запазени. Онлайн магазин от